50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Wie waarde wil toevoegen in een food-organisatie moet allereerst weten waar hij over praat

arjen bruyns

Arjen Zeevenhooven weet dat. Zijn CV laat zich lezen als een reis door de wereld van eten en drinken in de ruimste zin van het woord.

Arjen’s carrièrepad begint met een opleiding aan de Middelbare Hotelschool in Groningen.

Daarna doet hij een schat aan ervaring op in verschillende 1- en 2- sterrenrestaurants in Nederland en werkt hij twee jaar als souschef van het World Trade Center in Boston, USA. Dit zijn de jaren waarin hij, op culinair gebied, een solide basis legt.

Hierna komt Arjen als ‘productontwikkelaar eten en drinken’ in dienst bij de Hema waar hij intern geschoold wordt in retailmarketing.

Na vijf jaar Hema volgt een 9-jarige carrière als eigenaar van een prachtig landgoed in Friesland waarvan het restaurant al na twee jaar, door Ton de Zeeuw (Telegraaf), wordt uitgeroepen tot een van de honderd aanbevolen restaurants van Nederland.

Na negen jaar hotellerie gaat Arjen de uitdaging aan als freelance productontwikkelaar bij Albert Heijn. Arjen werkt momenteel aan continue vernieuwing en verbetering van maaltijden en grondstoffen voor Albert Heijn.

Voor Young Perfect in Breda traint Arjen de koks die elk weekend koken voor de klanten van Albert Heijn in haar XL-vestigingen.

Daarnaast geeft Arjen lezingen en presentaties aan food-producerende bedrijven.

Vanaf onze maart-editie is Arjen een vaste waarde in ons team en kunt u als lezer gaan genieten van o.a. enkele recepten per editie, besprekingen van keukenapparatuur, de presentatie van nieuwe culinaire producten en de behandeling van een kooktechniek of de demonstratie van een keukenapparaat.

Reageren

Reacties