50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Welkom bij het gezelligste hotel in Valkenburg aan de Geul

In het levendige en pittoreske Valkenburg aan de Geul, op slechts een paar honderd meter afstand van het centrum, ligt het sfeervolle Hotel Schaepkens van St. Fijt. Dit familiehotel heeft niet alleen een prachtige ligging, maar beschikt ook over een uitstekend restaurant, sfeervolle bar en een prachtige tuin met groot terras waar u kunt genieten van de groene omgeving.

Exterior Schaepkens

 

 

 

Genieten in het groene hart van Zuid-Limburg

Al jarenlang is hotel Schaepkens van St. Fijt een gezellig familiehotel waar een goede keuken, gastvrijheid en entertainment hoog in het vaandel staan. Er worden in het hoogseizoen bijvoorbeeld regelmatig avonden met live-entertainment in de bar of buiten georganiseerd. En dagelijks is er 2x Happy Hour in de gezellige hotelbar!

De mogelijkheden zijn eindeloos
Kom bourgondisch genieten in de natuurrijke omgeving van ons drielandengebied.

Een bezoek aan Limburg, met de bourgondische gezelligheid van de Limburgers en het prachtige heuvellandschap, geeft je al snel een vakantiegevoel. Door de gunstige ligging van Valkenburg, in het uiterste Zuiden van de provincie, kun je gemakkelijk een bezoek brengen aan de Duitse Eiffel of de Belgische Ardennen.

Op het drielandenpunt in Vaals komen zelfs alledrie de landen bij elkaar. Steden als Maastricht en Aken liggen op steenworp afstand en zijn, met hun mooie architectuur, boetiekjes en culinaire versnaperingen zeer de moeite waard.

Of u nu alleen, met z’n tweetjes of met een groep komt … Voor een ontspannen relax-vakantie, stedentrip of sportief avontuur … Hotel Schaepkens van St. Fijt biedt de ideale uitvalsbasis! Voor al onze inspirerende arrangementen en reizen, klik hier.

Valkenburg Schaepkens Residence 1 Schaepkens

 

 

Reageren

Reacties