50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Verrassingsrondleiding op kasteel Rosendael

Rosendael-Kasteel-met-Agapanthussen

Ook dit jaar organiseert Geldersch Landschap & Kasteelen één keer per maand een verrassingsrondleiding. Op zondag 17 juni om 13.30 uur en 15.30 uur kunnen bezoekers weer deelnemen aan deze bijzondere tour door kasteel Rosendael.

De bezoeker weet van te voren niet wat hij kan verwachten. De ene keer gaan er kasten open die normaliter gesloten blijven, de andere keer komt men op plekken waar anders het publiek nooit mag komen. Soms wordt de bezoeker ontvangen door een bijzonder kasteelfiguur in kostuum en geniet hij wellicht van een klein verhaal. Het thema vertellen wij u al wel: Feest! Op Rosendael.

Kasteel Rosendael, de voormalige residentie van de hertogen van Gelre, is in historische trend ingericht. In het omliggende park zijn de Bedriegertjes, schelpengalerij en theekoepel hoogtepunten.

Bezoek ook het park op eigen gelegenheid. Het park is geopend tussen 11.00 – 17.00 uur.

Verrassingsrondleiding
Datum en tijd: zondag 17 juni, 13.30 en 15.30 uur.
Entree, inclusief kasteel en parkbezoek: volwassenen € 12,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,25. Donateurs GLK en museumkaarthouders € 3,00.
Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
Informatie via de receptie van kasteel Rosendael: tel. (026) 364 46 45 of rosendael@glk.nl. Reserveren noodzakelijk: via het online reserveringsformulier op de website www.glk.nl/evenementen.

Reageren

Reacties