50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Veilig op pad met de fiets

372

Fietsliefhebbers in Nederland kunnen hun hart ophalen. Mooie regio’s en goede fietspaden nodigen uit om op de fiets te stappen. Uiteraard wil je je fiets wel veilig vervoeren.

Pro-User heeft een groot assortiment aan betrouwbare fietsendragers en helpt bepalen welke het beste bij jouw situatie past.

258 copy 2Draaggewicht

E-bikes zijn ontzettend populair. Maar wist je dat veel fietsendragers niet geschikt zijn om twee e-bikes te vervoeren? Ze zijn veel zwaarder dan gewone fietsen en moeten vervoerd worden op een fietsendrager die minimaal 60 kg. kan dragen. De maximale belasting is dus een belangrijk aspect bij de keuze van een fietsendrager. En hoeveel fietsen neem je mee? Ga je alleen of gaan de fietsen van het hele gezin mee? Pro-User heeft meerdere modellen die geschikt zijn voor het vervoer van 2 (elektrische) fietsen, bijvoorbeeld de Diamant SG2 of de nieuwe fietsendrager Diamant TG. Deze is ook nog eens heel eenvoudig uit te breiden naar het vervoer van 3 fietsen.

Gemak

Een ander belangrijk punt is het gebruiksgemak. Zoek je een fietsendrager die kantelbaar is, zodat je ook nog in de kofferbak kunt als de fietsen bevestigd zijn? Wil je een inklapbaar model, dat gemakkelijk te tillen en compact in opslag is? Of juist een basismodel maar dat wel heel licht is zoals de Amber I.Amber 1

Pro-User biedt een breed scala aan fietsendragers voor het vervoer van 1, 2, 3 of zelfs 4 fietsen! Ook een fietsendrager met liftfunctie behoort tot dit assortiment.

Veiligheid voorop

Voor meer tips en hulp bij het uitzoeken van een geschikte fietsendrager ben je bij Pro-User® bike carriers aan het goede adres. Laat je goed
informeren bij een desbetreffende Pro-User dealer voor de juiste koop, zodat je veilig op pad gaat!

www.pro-user.eu

 

left (3)

Reageren

Reacties