50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Van onze hoofdredactie

stemmen

UW KEU·ZE

keu·ze keus (de; v(m); meervoud: keuzen keuzes)
1. de daad van het kiezen
2. de gelegenheid de vrijheid om te kiezen: we hebben geen
(andere) keus er kan slechts één ding gedaan worden
3. voorkeur

Wat een heerlijk uitgangspunt voor 2016!

50VitaalPlus in een geheel nieuw jasje en dan ook..keuze. U zult mogelijk denken wat bedoelen ze daarmee. Heel simpel eindelijk een titel die geheel en alleen schrijft wat u wilt lezen. Of het nu gaat over vakantie, gezondheid, financiële zaken of iets op het gebied van wonen, u bepaalt wat en waarover wij schrijven.

Hoe werkt het? Heel eenvoudig. Op onze website 50VitaalPlus.nl staat altijd een groot aantal onderwerpen waaruit u kunt kiezen. Dus u kunt lekker zittend in uw luie stoel, op uw pc of via uw tablet rustig kiezen wat u in de komende uitgave(s) wilt lezen. Natuurlijk hanteren wij hierbij de belangrijkste spelregel in een democratie, de meeste stemmen bepalen het onderwerp. Maar als u stemt en dat kan in 8 rubrieken, is de kans groot dat er wel in één van de 8 rubrieken uw keuze ook de meeste stemmen krijgt.

Maar er is nog iets waarvoor u kunt kiezen, een abonnement tegen portokosten om 50VitaalPlus 8x per jaar in huis te krijgen. Vol met informatie over onderwerpen die u interesseren, leuke aanbiedingen en natuurlijk handige tips. Denk bijvoorbeeld aan onze uitgebreide culinaire rubriek die vanaf de maarteditie geheel verzorgd gaat worden door niemand minder dan Arjen Zeevenhooven. Hier vindt u recepten, productbeschrijvingen en besprekingen van kooktechnieken. Kijk in deze uitgave, daarin staat precies vermeld hoe u deze krant in huis kunt krijgen.

Wij wensen u heel veel plezier met het lezen van deze 50VitaalPlus in haar nieuwe ‘jasje’ en hopen dat u veel vitale ideeën opdoet.

Het 50VitaalPlus team

Reageren

Reacties