50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

“Trots” op kasteel Rosendael

Rosendael-Trotsmarkt

Op zondag 29 juli vindt de gezelligste markt voor Rozendaal en omgeving plaats op kasteel Rosendael van 11.00 tot 17.00 uur. De entrée is gratis.

Trots is de naam van de gezelligste markt voor Rozendaal en omstreken. Kramen met eerlijke en het liefst homemade vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn. Dat geldt eigenlijk ook voor de standhouder zelf die zijn of haar passie voor zijn product over kan brengen op de bezoeker. Producten bestaan uit food en non-food, kleurrijk met fantasie gepresenteerd en betaalbaar. Trots is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis en u kunt uw auto of fiets tevens gratis parkeren! Voor meer informatie www.trotsmarkt.nl of mail naar info@trotsmarkt.nl.

Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een imposant, historisch ingericht kasteel in een park met veel bezienswaardigheden. Kasteel Rosendael geeft een mooi beeld van hoe er vroeger op een kasteel werd geleefd. Er is een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein te zien.

 

Entree: “Trots” bezoekt u gratis!

Bezoek park en kasteel: € 5,00 voor volwassenen en € 3,00 voor kinderen 4 t/m 18 jaar. Donateurs GLK en museumkaarthouders gratis.

Kasteel en Park Rosendael
Rosendael 1
6891 DA Rozendaal

026 364 46 45

rosendael@glk.nl

Reageren

Reacties