50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Trek breidt haar geheel vernieuwde lichtgewicht Émonda ALR-serie uit

HD47gh0Q

Elk detail van de Émonda komt voort uit één allesoverheersend streven: het bouwen van de allerlichtste reeks productieracefietsen ooit. Dankzij minutieuze aandacht voor de stabiliteit en het rijgedrag, tilt de Émonda ALR de rijervaring naar een nieuw niveau. De nieuwe Émonda ALR-modellen hebben een zogenaamd hydroformed aluminium frame, dat de ranke uitstraling en rijkwaliteit van veel duurdere carbonmodellen evenaart. De nieuwe modellen zijn beschikbaar met zowel velgremmen als schijfremmen met frames die respectievelijk 1112 g en 1131 g wegen (bij maat 56 cm).

Hydroformed Alpha Aluminium voor een carbon look
Het 300-serie Alpha Aluminium frame van de nieuwe Émonda werd door de engineers van Trek met hydroforming gemanipuleerd tot buizen met een scherpere vorm. Bij dit proces wordt vloeistof in een cilindrische framebuis gespoten, tot de maximale capaciteit uitgerekt en onder hoge druk tot een complexere vorm gemanipuleerd. Het resultaat is gewichtsbesparing, betere rijkwaliteit en een strak carbon uiterlijk. Zo heeft het nieuwe frame een taps toelopende balhoofdbuis en interne kabelgeleiding.

Invisible Weld Technology
Door onder hoge druk buisvormen te creëren die perfect op elkaar aansluiten is het niet alleen makkelijker om van die buizen een frame te construeren, maar kan ook bespaard worden op de hoeveelheid lasdraad. Minder lasmateriaal zorgt voor een sterker en duurzamer frame. Dit wordt de Invisible Weld-technologie genoemd.

64UMdP5wMet velgremmen of schijfremmen
De Émonda ALR is leverbaar met velgremmen of schijfremmen. Je beschikt altijd over de remkracht die je nodig hebt, op de manier die jou het beste ligt: schijfremmen die in elk weertype presteren en extra bandenruimte hebben, of velgremmen waarmee je nog wat extra gewicht bespaart. Alle nieuwe Émonda ALR -modellen zijn standaard uitgerust met 25 mm banden.

Herenmodellen en damesmodellen
De nieuwe Émonda ALR is er zowel in heren- als damesmodel. Ze hebben hetzelfde toonaangevende frame, maar bij de damesmodellen zijn contactpunten zoals zadel, stuurbreedte en stuurpenlengte zo gekozen dat ze voor de meeste vrouwen direct zullen passen.

 

De perfecte zitpositie
Met de H2 pasvorm van de Émonda ALR zitten de meeste fietsers, inclusief veel van onze profwielrenners en -rensters, al direct in de juiste positie voor maximale krachtoverdracht en prestaties.

 Levenslange garantie

Trek waarborgt zijn lichtste aluminium productieracefiets met de beste garantie ter wereld.

ALLES OVER DE ÉMONDA ALR MODELLEN

Adviesprijzen nieuwe Émonda ALR modellen
Émonda ALR 5 Disc  €  1,899.00
Émonda ALR 5 Disc Women’s  €  1,899.00
Émonda ALR 5  €  1,499.00
Émonda ALR 4 Disc  €  1,599.00
Émonda ALR 4  €  1,199.00
Émonda ALR Disc Frameset  €     899.00
Émonda ALR Frameset  €     899.00

Reageren

Reacties