50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  
header-vrijetijd-website
vrije tijd

Vrije Tijd

Nieuws / Acties

Middeleeuws Pasen

Hernen-Kasteel-foto-Bert-van-Zijderveld

Wat vierde men en hoe vierde men Pasen in de middeleeuwen? Om een antwoord op deze vragen te geven zal een gedeelte van kasteel Hernen tijdens de Paasdagen ingericht zijn naar middeleeuws Paasgebruik. Lees verder »

Pasen in kasteel Ammersoyen

Ammersoyen-Pasen-op-Ammersoyen

Op beide Paasdagen kunnen kinderen paaseieren schilderen en zoeken in kasteel Ammersoyen. Tijdens hun tocht door het kasteel gaan ze ook op zoek naar het drakenei. Lees verder »

NARCISSEN EN HUN VERWANTEN IN DE HORTUS BOTANICUS LEIDEN

180315-narcissen_1024_679

Extra aandacht voor de narcis en familierelaties in de oudste botanische tuin van Nederland Bij het zien van de narcis is er één ding zeker: de lente staat voor de … Lees verder »

Paleis Het Loo bezoekt kasteel Cannenburch

klein - Herdenkingsbord tgv zilveren huwelijksjubileum koning Willem III en koningin Sophie, 1884. Een van de eerste uitingen van de later massaproductie Oranje-souvenirs. Foto Paleis Het Loo

Tijdens de vernieuwing en verbouwing van museum  Paleis Het Loo biedt kasteel Cannenburch vanaf 1 april onderdak aan verschillende Oranje-souvenirs uit de collectie van het museum. De Oranje-souvenirs zijn in … Lees verder »

Beproef je geluk op het Muiderslot in de herfstvakantie

campagnebeeld-desleutelvanamsterdam_web

Oktober is de Maand van de Geschiedenis. Reden genoeg om de herfstvakantie op het Muiderslot (14 t/m 29 oktober 2017) te laten overvloeien van geluk, wat toevalligerwijs het thema van … Lees verder »

Het Bonnefantenmuseum presenteert Raymond Pettibon: A Pen of All Work

aa

02.06.2017-29.10-2017 Op 1 juni 2017 opent in het Bonnefantenmuseum het omvangrijke retrospectief A Pen of All Work van de Amerikaanse kunstenaar Raymond Pettibon. Het is voor het eerst sinds vijftien … Lees verder »

Paasweekend. Het moment waar iedere motorliefhebber naar uitkijkt.

download

Open deur paasweekend van 15 tem 17 april in het motorhart van Limburg. Bekend in heel vlaanderen. za 15/4 : 09u-18u zo 16/4 : 10u-18u ma 17/4 : 10u-18u DO … Lees verder »

Vernieuwde website mijnzuiderzee.nl

1135-64e5774330e25a991a8689756033e573

Mijnzuiderzee.nl is vernieuwd! De verhalenwebsite is qua lay-out en uiterlijk opgefrist en hierdoor gemakkelijker in gebruik voor geïnteresseerden. Verhalen vanuit alle steden en dorpen rond het voormalige Zuiderzeegebied en het huidige IJsselmeergebied worden verzameld op deze website. Lees verder »

Trots op landgoed Rosendael!

2016-trotsmarkt2

Trots is de gezelligste markt voor Rozendaal en omstreken! Op elke 4e zondag van de maand vindt deze pure, eerlijke en heerlijke markt plaats voor het kasteel en in de … Lees verder »

Bekijk archief »

Artikelen

Sorry, geen artikelen gevonden.
Bekijk archief »