50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  
header-vrijetijd-website
vrije tijd

Vrije Tijd

Nieuws / Acties

Terug in de tijd

Terug-in-de-Tijd-11

Wandel door het kasteel met één van de eerste bewoners ‘Hendrik van Doorenweerd’ (acteur) die zijn middeleeuwse ervaringen graag met je deelt. Kasteel Doorwerth is in de 13de eeuw ontstaan. … Lees verder »

Terug in de tijd

Terug-in-de-Tijd-1

Wandel door het kasteel met één van de eerste bewoners ‘Hendrik van Doorenweerd’ (acteur) die zijn middeleeuwse ervaringen graag met je deelt. Lees verder »

Kleinkinderen gratis

Kleinkinderen1

Neem uw kleinkinderen naar Kasteel Doorwerth. Zij kunnen aan de hand van een speurtocht het kasteel verkennen. Voor de jongsten is een speurtocht met zoekplaatjes ontworpen. Lees verder »

Moord in ARTIS

moord-in-artis-375x270

Combineer alleen deze winter een wandeling door schemerend ARTIS met een luisterthriller en je hebt een ervaring die je nooit eerder beleefde. Eén waar realiteit en fictie dwars door elkaar … Lees verder »

Bekijk archief »

Artikelen

Historie en natuurschoon langs de Hollandse IJssel

Hollandse IJssel 3

Wandelen door oer-Hollands landschap, midden in het Groene Hart van Utrecht. Dat kan langs de Engherkaderoute, in de driehoek van Montfoort, Linschoten en Oudewater. Langgerekte weilanden, talloze poldersloten, groene kaden, … Lees verder »

‘Dolle’ Dries van Wijhe

SAMSUNG CSC

Dries, een van de beste amateurwielrenners uit zijn tijd, dankt zijn bijnaam ‘dolle’ aan de bijzondere manier van het winnen van wedstrijden. Zo reed Dries als kampioen van Nederland het … Lees verder »

Bekijk archief »