50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  
header-vrijetijd-website
vrije tijd

Vrije Tijd

Nieuws / Acties

Paaseieren speuren bij kasteel Rosendael

kinderen-actief-park-Rosendael

Laat uw kinderen zoeken naar gekleurde eieren in park Rosendael met Pasen en bezoek het kasteel. Lees verder »

Moord in ARTIS

moord-in-artis-375x270

Combineer alleen deze winter een wandeling door schemerend ARTIS met een luisterthriller en je hebt een ervaring die je nooit eerder beleefde. Eén waar realiteit en fictie dwars door elkaar … Lees verder »

Bekijk archief »

Artikelen

Eierexpositie bij Huis Verwolde

Verwolde-Eierexpositie

De hele maand april zijn prachtig versierde eieren te zien bij Huis Verwolde in een bijzondere eierexpositie. De getoonde collectie komt uit het bezit van de Stichting van Versierde Eieren. De totale collectie omvat ruim 800 eieren, een flink deel daarvan valt in de expositie te zien. Het zijn ware kunstwerken in een breed scala van materialen en technieken. Lees verder »

Historie en natuurschoon langs de Hollandse IJssel

Hollandse IJssel 3

Wandelen door oer-Hollands landschap, midden in het Groene Hart van Utrecht. Dat kan langs de Engherkaderoute, in de driehoek van Montfoort, Linschoten en Oudewater. Langgerekte weilanden, talloze poldersloten, groene kaden, … Lees verder »

‘Dolle’ Dries van Wijhe

SAMSUNG CSC

Dries, een van de beste amateurwielrenners uit zijn tijd, dankt zijn bijnaam ‘dolle’ aan de bijzondere manier van het winnen van wedstrijden. Zo reed Dries als kampioen van Nederland het … Lees verder »

Bekijk archief »