50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  
header-vrijetijd-website
vrije tijd

Vrije Tijd

Nieuws / Acties

Familievoorstelling ‘Gruwelijke Rijmen’ bij Huis Verwolde

Verwolde-Theaterzanggroep-Schudden-voor-Gebruik

Op zaterdag 26 mei speelt Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik de voorstelling ‘Gruwelijke Rijmen’ in de Oranjerie bij Huis Verwolde. Een vrolijke familievoorstelling voor jong en oud, waarmee Schudden voor Gebruik tot en met oktober 2018 langs de kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen toert. Lees verder »

Joey steeds vaker uit de buidel

unnamed

Op het wallabyperk is een van de joey’s groot genoeg om steeds vaker de buidel van zijn moeder te verlaten. Wandel door het verblijf en misschien zie jij deze joey binnenkort … Lees verder »

Muzikale sprookjesvoorstelling ‘Gruwelijke Rijmen’ in kasteel Ammersoyen

Ammersoyen-Gruwelijk-rijmen

Op 21 en 22 april is in kasteel Ammersoyen drie keer per dag de voorstelling ‘Gruwelijke Rijmen’ te zien door theaterzanggroep Schudden voor Gebruik. De voorstelling is geïnspireerd op het gelijknamige rijmpjesboek van Roald Dahl waarin zes met een knipoog op hak worden genomen. Een vrolijke familievoorstelling voor jong en oud. Lees verder »

Beproef je geluk op het Muiderslot in de herfstvakantie

campagnebeeld-desleutelvanamsterdam_web

Oktober is de Maand van de Geschiedenis. Reden genoeg om de herfstvakantie op het Muiderslot (14 t/m 29 oktober 2017) te laten overvloeien van geluk, wat toevalligerwijs het thema van … Lees verder »

Het Bonnefantenmuseum presenteert Raymond Pettibon: A Pen of All Work

aa

02.06.2017-29.10-2017 Op 1 juni 2017 opent in het Bonnefantenmuseum het omvangrijke retrospectief A Pen of All Work van de Amerikaanse kunstenaar Raymond Pettibon. Het is voor het eerst sinds vijftien … Lees verder »

Paasweekend. Het moment waar iedere motorliefhebber naar uitkijkt.

download

Open deur paasweekend van 15 tem 17 april in het motorhart van Limburg. Bekend in heel vlaanderen. za 15/4 : 09u-18u zo 16/4 : 10u-18u ma 17/4 : 10u-18u DO … Lees verder »

Vernieuwde website mijnzuiderzee.nl

1135-64e5774330e25a991a8689756033e573

Mijnzuiderzee.nl is vernieuwd! De verhalenwebsite is qua lay-out en uiterlijk opgefrist en hierdoor gemakkelijker in gebruik voor geïnteresseerden. Verhalen vanuit alle steden en dorpen rond het voormalige Zuiderzeegebied en het huidige IJsselmeergebied worden verzameld op deze website. Lees verder »

Trots op landgoed Rosendael!

2016-trotsmarkt2

Trots is de gezelligste markt voor Rozendaal en omstreken! Op elke 4e zondag van de maand vindt deze pure, eerlijke en heerlijke markt plaats voor het kasteel en in de … Lees verder »

Bekijk archief »

Artikelen

Sorry, geen artikelen gevonden.
Bekijk archief »