50VitaalPlus

50VitaalPlus IS EEN UITGAVE VAN DE DEVENTER MEDIA GROUP B.V. | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  
header-vrijetijd-website
vrije tijd

Vrije Tijd

Nieuws / Acties

Kinderactiviteit ‘Creatief met een oestermand’

oes

Opa’s, oma’s, ouders of begeleiders kunnen met hun (klein)kinderen in de kerstvakantie op donderdag 4 januari 2018 in het Oosterscheldemuseum terecht voor een leuke kinderactiviteit. De kinderen gaan creatief aan … Lees verder »

Vermist! De Hercules van P.C. Hooft

Vermist_muiderslot

Rond 1645 komt de Amsterdamse dichter Jan Vos vaak op bezoek bij P.C. Hooft op het Muiderslot. Vos schrijft een gedicht over een schilderij van Hooft waarop de Romeinse god … Lees verder »

Wandel door kasteel Doorwerth met ridder Hendrik van Doorenweerd

Doorwerth-Hendrik-van-Doorenweerd

Op donderdag 28 december kun je in kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap & Kasteelen even terug in de tijd door een ontmoeting met één van de eerste bewoners. Luister tijdens de rondleiding door het kasteel naar (acteur) ‘Hendrik van Doorenweerd’ die zijn middeleeuwse ervaringen deelt met het publiek. Lees verder »

Verhalenspeurtocht voor kleuters op Kasteel Doorwerth

Doorwerth-Kasteel

Kasteel Doorwerth organiseert samen met kinderboeken­schrijfster Ruth Frederiks een verhalenspeurtocht in en om het kasteel. De zoektocht is geschikt voor kinderen tussen 4 en 6 jaar en vindt plaats op woensdag 27 december in de Kerstvakantie. Lees verder »

Beproef je geluk op het Muiderslot in de herfstvakantie

campagnebeeld-desleutelvanamsterdam_web

Oktober is de Maand van de Geschiedenis. Reden genoeg om de herfstvakantie op het Muiderslot (14 t/m 29 oktober 2017) te laten overvloeien van geluk, wat toevalligerwijs het thema van … Lees verder »

Het Bonnefantenmuseum presenteert Raymond Pettibon: A Pen of All Work

aa

02.06.2017-29.10-2017 Op 1 juni 2017 opent in het Bonnefantenmuseum het omvangrijke retrospectief A Pen of All Work van de Amerikaanse kunstenaar Raymond Pettibon. Het is voor het eerst sinds vijftien … Lees verder »

Paasweekend. Het moment waar iedere motorliefhebber naar uitkijkt.

download

Open deur paasweekend van 15 tem 17 april in het motorhart van Limburg. Bekend in heel vlaanderen. za 15/4 : 09u-18u zo 16/4 : 10u-18u ma 17/4 : 10u-18u DO … Lees verder »

Vernieuwde website mijnzuiderzee.nl

1135-64e5774330e25a991a8689756033e573

Mijnzuiderzee.nl is vernieuwd! De verhalenwebsite is qua lay-out en uiterlijk opgefrist en hierdoor gemakkelijker in gebruik voor geïnteresseerden. Verhalen vanuit alle steden en dorpen rond het voormalige Zuiderzeegebied en het huidige IJsselmeergebied worden verzameld op deze website. Lees verder »

Trots op landgoed Rosendael!

2016-trotsmarkt2

Trots is de gezelligste markt voor Rozendaal en omstreken! Op elke 4e zondag van de maand vindt deze pure, eerlijke en heerlijke markt plaats voor het kasteel en in de … Lees verder »

Bekijk archief »

Artikelen

Sorry, geen artikelen gevonden.
Bekijk archief »