50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  
header-vrijetijd-website
vrije tijd

Vrije Tijd

Nieuws / Acties

(h)Eerlijke waar tijdens Oogstfeest kasteel Doorwerth

Doorwerth-het-kasteel1

Dit jaar organiseert Geldersch Landschap & Kasteelen op kasteel Doorwerth het jaarlijkse Oogstfeest op zondag 30 september. Op het binnenhof zijn (h)eerlijke producten te koop van de makers zèlf: van groenten, fruit en honing tot wijn van Nederlandse bodem. Dit alles in een feestelijke sfeer met muziek, middeleeuwse ambachten, en ‘toevallige’ ontmoetingen met vroegere kasteelbewoners. Lees verder »

Professor Bombasticus: de oude schat, op Kasteel Doorwerth

Prof-Bombasticus-1

Doorwerth – Help! Kom alsjeblieft! Een onzichtbare tovenaar waart door de gangen, een ridderharnas begint soms vanzelf te rammelen en de klauw van een opgezette beer greep laatst naar een bezoeker. Lees verder »

Bredevoort Boekenstad viert 25-jarig jubileum

adriaan-van-dis

Eind augustus 1993 werd Bredevoort omgedoopt tot nationale boekenstad van Nederland. Op 25 en 26 augustus viert Bredevoort Boekenstad haar 25-jarig bestaan. Voor dit jubileumweekend hebben drie organisaties de handen … Lees verder »

50Plusbeurs Jaarbeurs Utrecht

50PlusBeurs_logo_Silver_Event256x150

De 50PlusBeurs is al 26 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Lees verder »

Verrassingsrondleiding op kasteel Rosendael

Rosendael-Kasteel-met-Agapanthussen

Ook dit jaar organiseert Geldersch Landschap & Kasteelen één keer per maand een verrassingsrondleiding. Op zondag 17 juni om 13.30 uur en 15.30 uur kunnen bezoekers weer deelnemen aan deze bijzondere tour door kasteel Rosendael. Lees verder »

Bekijk archief »

Artikelen

‘Dolle’ Dries van Wijhe

SAMSUNG CSC

Dries, een van de beste amateurwielrenners uit zijn tijd, dankt zijn bijnaam ‘dolle’ aan de bijzondere manier van het winnen van wedstrijden. Zo reed Dries als kampioen van Nederland het … Lees verder »

Bekijk archief »