50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  
header-vrijetijd-website
vrije tijd

Vrije Tijd

Nieuws / Acties

Workshop “Rode schoollap” maken

borduurmiddag

Altijd al een “Rode schoollap” willen maken?? Museum /hagedoorns plaatse organiseert een workshop om dat te realiseren! Lees verder »

Toevallige ontmoetingen met vroegere bewoners

Doorwerth-het-kasteel3

Soms lijkt het alsof de vroegere bewoners van kasteel Doorwerth weer tot leven zijn gekomen. Op zondag 29 juli en zondag 26 augustus kunt u ‘toevallige’ ontmoetingen hebben. Lees verder »

Bootsafari Wageningen-kasteel Doorwerth en terug

Doorwerth-het-kasteel2

Varen, varen over de Rijn: na de doorstart van het Safarischip De Blauwe Bever in 2017 gaan twee organisaties de succesvolle samenwerking ook in 2018 voort­zetten. Op 26 juli , 8 en 23 augustus organiseert de Stichting Rijnoevervaarten met de Blauwe Bever samen met kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap & Kasteelen een bootsafari vanaf Wageningen (’t Stek aan de Grebbedijk) naar kasteel Doorwerth en terug. Lees verder »

Liefdesbloemen op landgoed Rosendael 16de editie Agapanthus- en kasteeltuinmarkt

Rosendael-Agapanthusdag-LC-16-29

Agapanthus- en kasteeltuinmarkt, en dansdemonstratie op landgoed Rosendael Lees verder »

Bezoek de bijen op kasteel Doorwerth!

Doorwerth-het-kasteel

Altijd al willen weten hoe bijen leven, wat een bijenvolk is, wie de koningin is en wat zij doet? Wat er gebeurt met de nectar en het stuifmeel? Op zondag 15 juli , zaterdag 21 juli en op zaterdag 18 augustus kunt u weer een bezoek brengen aan de bijenstal van kasteel Doorwerth. Lees verder »

Speuren, spelen en onthaasten in de zomervakantie op kasteel Cannenburch

Cannenburch-knapzakspeurtocht

Huur een knapzak in de kasteelwinkel of ga met de boswachter mee op onderzoek door het kasteelpark, speel met Oud Hollandse buitenspelletjes op het gras voor het kasteel of beleef het Franse vakantiegevoel in Nederland. Lees verder »

Excursie Kopermolen in Zuuk (bij Epe)

Zuuk_Kopermolen_8608

Excursie naar de historische kopermolen in Zuuk Lees verder »

Excursie Kopermolen in Zuuk (bij Epe)

Zuuk_Kopermolen_8608

Excursie naar de historische kopermolen in Zuuk Lees verder »

Royal Polo at the Palace

- Polo at the Palace, foto W.J. van der Meer (4)

De grasvelden van Paleis Het Loo zijn op zaterdag 25 en zondag 26 augustus het speelveld voor de tweede editie van het polo-event Royal Polo at the Palace. Vier professionele … Lees verder »

KANONNENWEDSTRIJD voor kinderen tijdens Garnizoensdag!

20170826_120753

Nog een paar maanden en dan zullen de kanonnen weer bulderen tijdens Garnizoensdag! Dit re-enactment evenement vindt dit jaar plaats op 25 augustus. Het streven van Stichting Garnizoensdag Coevorden, het … Lees verder »

Verrassingsrondleiding op kasteel Rosendael

Rosendael-Kasteel-met-Agapanthussen

Ook dit jaar organiseert Geldersch Landschap & Kasteelen één keer per maand een verrassingsrondleiding. Op zondag 17 juni om 13.30 uur en 15.30 uur kunnen bezoekers weer deelnemen aan deze bijzondere tour door kasteel Rosendael. Lees verder »

Bekijk archief »

Artikelen

‘Dolle’ Dries van Wijhe

SAMSUNG CSC

Dries, een van de beste amateurwielrenners uit zijn tijd, dankt zijn bijnaam ‘dolle’ aan de bijzondere manier van het winnen van wedstrijden. Zo reed Dries als kampioen van Nederland het … Lees verder »

Bekijk archief »