50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  
h1-nno-1
muziekentertainment

Muziek & entertainment

Nieuws / Acties

ROYAL OPERA HOUSE PRESENTEERT RICHARD WAGNER’S DIE WALKÜRE Een opera in drie bedrijven

2Naamloos

LIVE in 60 Nederlandse bioscopen op zondag 28 oktober om 17:55 uur Met 11 ballet- en operavoorstellingen, die LIVE in meer dan 1.000 theaters in 40 landen wereldwijd worden vertoond, … Lees verder »

André Rieu’s allereerste nieuwjaarsconcert ooit in de bioscoop

rieus

Het nieuwe jaar: goede voornemens, een frisse start, een nieuwe show. Maar nog steeds dezelfde Koning van de Wals! André Rieu keert terug in de bioscoop voor een bijzonder nieuwjaarsconcert, … Lees verder »

Los Versos del Olvido Verzen van Vergetelheid

Naamloos

Filmdistributeur Mooov brengt op 3 januari Los Versos del Olvido (Verzen van Vergetelheid) uit. Regisseur Alizera Khatami beschrijft Los Versos del Olvido als een film vol nostalgie, herinneringen en subtiele … Lees verder »

Muiderslot in Opstand

Camerata Trajectina_Vive le Geus_web

Het is dit jaar 450 jaar geleden dat met de slag van Heiligerlee de Tachtigjarige oorlog begon. Oktober, de Maand van de Geschiedenis, staat daarom dit jaar in het teken … Lees verder »

Middeleeuws festijn

middeleeuws-festijn

Maak kennis met jonkvrouwen, ridders en hun helpers of maak een ronde over de sfeervolle Middeleeuwse markt met oude ambacht producten. Strijdende ridders, woeste Vikingen, Middeleeuwse muziek, ambachtslieden maken deel uit van het kampement. Lees verder »

Artikelen

Sorry, geen artikelen gevonden.