50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  
header-maatschappij-website
maatschappelijk

Maatschappelijk

Nieuws / Acties

Joey steeds vaker uit de buidel

unnamed

Op het wallabyperk is een van de joey’s groot genoeg om steeds vaker de buidel van zijn moeder te verlaten. Wandel door het verblijf en misschien zie jij deze joey binnenkort … Lees verder »

Bachkoor Apeldoorn Matthaus Passion

BB

          Kaarten bestellen Lees verder »

Golfen voor Tim betekent golfen voor een medicijn

Tim_Algarve_16711804_1084887801638589_4582121187728928806_n

Tim uit Zeewolde is 15 jaar, een leeftijd waarvan zijn ouders en artsen dachten dat hij die niet zou halen. Tim lijdt namelijk aan een energie(stofwisselings)ziekte waardoor hij steeds minder kan. Hij is ’s nachts afhankelijk van de beademing en communiceert door met zijn ogen te knipperen. Tegelijkertijd is hij ‘gewoon’ een 15-jarige die van Formule 1 en mooie meisjes houdt. Tegen zijn ziekte, waar een paar honderd kinderen in Nederland aan lijden, is inmiddels een medicijn gevonden. Maar voordat dit gebruikt mag worden, moet het uitvoerig getest worden. Dit kost veel geld. Lees verder »

Royal VIP arrangement op kasteel Rosendael

prinsessen-waaiers

Royal Dresses biedt u de exclusieve mogelijkheid om als stel of een intiem gezelschap tot 4 personen een Royal make-over moment te beleven met als bekroning: De mooiste foto’s van … Lees verder »

ZE ZIJN EINDELIJK THUIS, NA 14 JAAR ZIJN GESTOLEN VAN GOGHS TERUG IN MUSEUM

unnamed

Na 14 jaar afwezigheid zijn twee verloren gewaande schilderijen van Van Gogh vanaf vandaag weer te zien in het Van Gogh Museum. De schilderijen werden in 2002 gestolen uit de … Lees verder »

Cromheecke tekent Daubigny: een kunstenaarsleven verbeeld te zien

unnamed

Van 2 december 2016 t/m 5 maart 2017 is in De Mesdag Collectie te Den Haag, Cromheecke tekent Daubigny: een kunstenaarsleven verbeeld te zien: een tentoonstelling over het stripverhaal De … Lees verder »

Bekijk archief »

Artikelen

Sorry, geen artikelen gevonden.
Bekijk archief »