50VitaalPlus

50VitaalPlus IS EEN UITGAVE VAN DE DEVENTER MEDIA GROUP B.V. | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  
header-maatschappij-website
maatschappelijk

Maatschappelijk

Nieuws / Acties

Muzikaal voorleessprookje De Sneeuwkoningin met liedjes uit Frozen

aa

In de kerstvakantie, 23 december 2017 t/m 7 januari 2018, kunnen bezoekers van Museum Speelklok dagelijks komen luisteren naar het muzikale voorleessprookje van De Sneeuwkoningin, met liedjes uit Frozen. Het … Lees verder »

Magische kerstvakantie in DierenPark Amersfoort

unnamed

De eerste sneeuw is gevallen en de kerstvakantie staat voor de deur. Ook in DierenPark Amersfoort is er van alles te doen. “Fantastisch om ook dit jaar weer een magisch … Lees verder »

Kerst in Museum Speelklok

aa

Van 12 december 2017 t/m 7 januari 2018 kunnen bezoekers van Museum Speelklok zich volledig laten onderdompelen in de kerstsferen. De gratis Muzikale Rondleiding die ieder uur start krijgt tijdens … Lees verder »

Boeiend en Toegankelijk Serie Kunst Lezingen van Martijn Pieters – najaar 2017

Martijn Pieters

Martijn Pieters studeerde Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam, met als specialisatie de Middeleeuwen. Zijn lezingen zijn zeer geliefd vanwege zijn passie, brede kennis en zeer boeiende, luchtige manier van … Lees verder »

Golfen voor Tim betekent golfen voor een medicijn

Tim_Algarve_16711804_1084887801638589_4582121187728928806_n

Tim uit Zeewolde is 15 jaar, een leeftijd waarvan zijn ouders en artsen dachten dat hij die niet zou halen. Tim lijdt namelijk aan een energie(stofwisselings)ziekte waardoor hij steeds minder kan. Hij is ’s nachts afhankelijk van de beademing en communiceert door met zijn ogen te knipperen. Tegelijkertijd is hij ‘gewoon’ een 15-jarige die van Formule 1 en mooie meisjes houdt. Tegen zijn ziekte, waar een paar honderd kinderen in Nederland aan lijden, is inmiddels een medicijn gevonden. Maar voordat dit gebruikt mag worden, moet het uitvoerig getest worden. Dit kost veel geld. Lees verder »

Royal VIP arrangement op kasteel Rosendael

prinsessen-waaiers

Royal Dresses biedt u de exclusieve mogelijkheid om als stel of een intiem gezelschap tot 4 personen een Royal make-over moment te beleven met als bekroning: De mooiste foto’s van … Lees verder »

ZE ZIJN EINDELIJK THUIS, NA 14 JAAR ZIJN GESTOLEN VAN GOGHS TERUG IN MUSEUM

unnamed

Na 14 jaar afwezigheid zijn twee verloren gewaande schilderijen van Van Gogh vanaf vandaag weer te zien in het Van Gogh Museum. De schilderijen werden in 2002 gestolen uit de … Lees verder »

Cromheecke tekent Daubigny: een kunstenaarsleven verbeeld te zien

unnamed

Van 2 december 2016 t/m 5 maart 2017 is in De Mesdag Collectie te Den Haag, Cromheecke tekent Daubigny: een kunstenaarsleven verbeeld te zien: een tentoonstelling over het stripverhaal De … Lees verder »

Bekijk archief »

Artikelen

Expositie ‘Fine art Photography’ van Gemmy Woud-Binnendijk in Museum de Kantfabriek

kind-met-kraag-en-kippen

Gemmy Woud-Binnendijk exposeert 30 bijzondere portretfoto’s in de stijl van schilderijen van de oude meesters. Lees verder »

Bekijk archief »