50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  
afbeeldingvitaal_geknipt
kunstcultuur

Kunst & cultuur

Nieuws / Acties

25 jaar Boekenstad in beeld

Boekhandelaar Loeki Pruim. (c) Sebastian Hopp

Eind augustus bestaat Bredevoort Boekenstad 25 jaar. Dat wordt uitgebreid gevierd in het stadje met tal van activiteiten. Eén van die activiteiten is een foto-expositie van 25 jaar Boekenstad in … Lees verder »

Expositie BOOK – PAPER – SCISSORS in Bredevoort

The Reader - Tineke Sips

Ter ere van 25 jaar Bredevoort Boekenstad nodigt de Koppelkerk tien boek- en papierkunstenaars uit voor de expositie BOOK – PAPER – SCISSORS. Van collages tot papiersculpturen, van geometrische papierreliëfs … Lees verder »

Het spirituele pad van Piet Mondriaan

Campagnebeeld Het Spirituele Pad

Tentoonstelling in museum Villa Mondriaan, 21 september 2018 t/m 3 maart 2019 In samenwerking met het Gemeentemuseum Den Haag presenteert museum Villa Mondriaan van 21 september 2018 tot en met … Lees verder »

TENTOONSTELLING ‘VAN ALLE KANTEN’

2017 BMH Kant klossen PB210978 web

Het klossen van kant wordt al eeuwen beoefend. Het kostbare kant was vroeger alleen voor de rijken te betalen, zij lieten het o.a. in hun kleding verwerken. De fijne kunst … Lees verder »

Bonnefantenmuseum neemt het monumentale kunstwerk het Gerechtigheidspaneel (1477) in bruikleen van Gemeente Maastricht

cc

Tijdens de opening van de stand Chapeau/Maastricht Region op TEFAF, droeg burgemeester Penn-te Strake van Maastricht het kunstwerk het Gerechtigheidspaneel symbolisch over in langdurige bruikleen aan Stijn Huijts, artistiek directeur Bonnefantenmuseum. … Lees verder »

Artikelen

Koningin Máxima opent vernieuwde Musis Arnhem

MusisSacrum-Arnhem-fotoBvH-04

Foto: Bart van Hoek Koningin Máxima opende vrijdagmiddag 12 januari 2018 het vernieuwde Musis in Arnhem. De historische ‘Muzenzaal’ is door Van Dongen-Koschuch Architects & Planners geheel gerenoveerd en verbonden … Lees verder »