50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  
kunstcultuur

Kunst & cultuur

Nieuws / Acties

Kindermiddag museum Epe 2 mei

kindermiddag

Kindermiddag in museum voor (groot)ouders en (klein)kinderen Lees verder »

Schots weekend in Museumpark Archeon

Schotten

Gedurende het weekend van 21 en 22 april krijgt de Schotse historie van 1300 tot heden alle aandacht in Museumpark Archeon. Verschillende periodes tussen 1300 en de Tweede Wereldoorlog worden … Lees verder »

Derde zondag boekenmarkt met thema ‘oorlog’

Boekenmarkt bij de Koppelkerk. (c) Anke Colenbrander

Zondag 22 april vindt de eerste derde zondag boekenmarkt van het jaar plaats op het buitenterrein van de Koppelkerk in Bredevoort. De traditionele derde zaterdag boekenmarkt heeft plaatsgemaakt voor een … Lees verder »

TENTOONSTELLING ‘VAN ALLE KANTEN’

2017 BMH Kant klossen PB210978 web

Het klossen van kant wordt al eeuwen beoefend. Het kostbare kant was vroeger alleen voor de rijken te betalen, zij lieten het o.a. in hun kleding verwerken. De fijne kunst … Lees verder »

Spectaculaire installatie van Sander Wassink onthuld

aa

Naast de permanente tentoonstelling met het vroege werk van Mondriaan biedt museum Villa Mondriaan altijd een podium aan vernieuwers van deze tijd. Op 2 maart werden tijdens een succesvol en … Lees verder »

TENTOONSTELLING ‘MOOI IN DE PLOOI’ Els Lemkes – Hellen van Rees – Sofie van den Hof 8 april – 15 juli 2018

detail drieluik tromp l'oeil (1)

Een tentoonstelling die zowel ambachtelijke als eigentijdse textiel samenbrengt.     Er wordt gespeeld met stof, kleur en ontwerp.  Els Lemkes is opgeleid aan de Amsterdamse Academie voor Beeldende Vorming.  en … Lees verder »

Bonnefantenmuseum neemt het monumentale kunstwerk het Gerechtigheidspaneel (1477) in bruikleen van Gemeente Maastricht

cc

Tijdens de opening van de stand Chapeau/Maastricht Region op TEFAF, droeg burgemeester Penn-te Strake van Maastricht het kunstwerk het Gerechtigheidspaneel symbolisch over in langdurige bruikleen aan Stijn Huijts, artistiek directeur Bonnefantenmuseum. … Lees verder »

Artikelen

Sorry, geen artikelen gevonden.