50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  
afbeeldingvitaal_geknipt
kunstcultuur

Kunst & cultuur

Nieuws / Acties

Op stap met de Boswachter

boswachter

Deze middag neemt de boswachter je mee naar het bos, de duintjes, de plassen en weilanden rondom het kasteel en samen met hem ga je op zoek naar de verborgen schatten in de natuur. Lees verder »

Muziekklanken vullen de kasteeltuinen van Middachten

Middachten-zomerconcert-foto-Landgoed-Middachten

Op de zondagen in juli is een grote diversiteit aan muziek te horen in de kasteeltuinen van Landgoed Middachten in De Steeg nabij Arnhem. Buiten, in het ‘groene theater’, treedt … Lees verder »

Floris in Hernen

Floris

Omdat het 50 jaar geleden is dat de televisie-serie Floris voor het eerst op de nederlandse televisie verscheen en kasteel Hernen één van drie kastelen is, waar de televisie-serie Floris werd opgenomen besteden we dit jaar hier extra aandacht aan. Lees verder »

Montmartre markt

Montmartre1

Op Doorwerth le premier fois: zondag 23 juni Lees verder »

De entourage en ligging van de kastelen zorgen voor de perfecte sfeer van een Montmartre markt. Lees verder »

Schatten van Verwolde – Grand Tour

Verwolde-fotograaf-Frank-Kanters

In en rondom Huis Verwolde, in het Achterhoekse Laren, verbergen we heel wat schatten…van groot tot klein, binnen en buiten, goed verstopt of direct zichtbaar. Dit seizoen licht Geldersch Landschap & Kasteelen een aantal van die bijzondere schatten toe. Op zondag 2 juni neemt onze gids je mee voor een Grand Tour door het huis. Lees verder »

Bezoek aan de bijenstal

bijenstal_imker

Altijd al willen weten hoe bijen leven, wat een bijenvolk is, wie de koningin is en wat zij doet? Wat gebeurt er met de nectar en het stuifmeel? Met een mooie kap op en imkeruitrusting aan kun je veilig de bijenstal betreden. Aansluitend of vooraf bestaat de mogelijkheid het kasteel te bezoeken. Lees verder »

Artikelen

Sorry, geen artikelen gevonden.