50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  
header-financieel-website
financieel

Financieel

Nieuws / Acties

Sorry, geen artikelen gevonden.
Bekijk archief »

Artikelen

Sparen of beleggen

gerbert-column-fiscaal-foto-gm

De spaarrente is al langere tijd extreem laag. Daarentegen bedraagt het gemiddelde rendement op een gespreide effectenportefeuille van aandelen en obligaties over een reeks van jaren nog steeds zo’n 5% … Lees verder »

(oliebollen) TIPS

gerbert-column-fiscaal-foto-gm

In dit artikel wordt voor u stilgestaan bij een aantal tips om uw fiscale en financiële situatie te optimaliseren. Niet alles zal daarbij voor u van toepassing zijn maar hopelijk … Lees verder »

Fiscale spelegels voor de auto van de zaak 2019

gerbert-column-fiscaal-foto-gm

De auto van de zaak is en blijft een ‘hot item’ in de fiscale regelgeving. Afgelopen jaren zijn er al diverse wijzingen doorgevoerd die hebben geleid tot een scala aan … Lees verder »

Aflosboete

gerbert-column-fiscaal-foto-gm

Het is alweer bijna zover. Tijd voor de jaarlijkse belastingaangifte. Op basis van de door de Belastingdienst vooraf ingevulde aangifte is het opstellen van de belastingaangifte voor veel particulieren een … Lees verder »

Echtscheiding en de eigen woning

gerbert-column-fiscaal-foto-gm

Het percentage echtscheidingen in Nederland bevindt zich sinds 2014 weer in een stijgende lijn. Een en ander blijkt onder andere uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Daarentegen … Lees verder »

Bekijk archief »