50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  
header-culinair-website
culinair

Culinair

Nieuws / Acties

Archeon Culinair met Pierre Wind

a1

Op zaterdag 22 en zondag 23 september is het proeven, smullen, vingers aflikken, drinken, ruiken en keuren van hapjes, spijzen en lekkernijen uit de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen. Alles … Lees verder »

Beleef het lekkerste weekend van het Noorden!

culinair fraeylema vanuit toren

Hou het vakantiegevoel nog even vast! Kom op 21, 22 en 23  september naar Landgoed Fraeylemaborg in Slochteren. Dan kun je heerlijk nazomeren tijdens Culinair Fraeylema, het foodfestival in Midden-Groningen. … Lees verder »

Bekijk archief »

Artikelen

Makkelijke Belgische stoofsoep van zalm en prei

716b90de65caa73ca8e795958a38abcb

Voor 4 personen 3 dunne preien 2 eetlepels boter 1 visbouillonblokje 100 milliliter droge witte wijn 200 milliliter crème fraîche 500 gram zalmfilet, diepvries ½ bosje verse dille 100 gram … Lees verder »

Super klassieke beef wellington

fillet-of-beef-wellington

Voor 8 personen 800 gram ossenhaas/biefstuk van de haas aan 1 stuk 50 gram boter 300 gram gemengde paddenstoelen 13 gram bieslook (bakje à 25 gram) 5 gram dragon (gedroogd … Lees verder »

Heerlijk stoven in het najaar

rundvleespaddestoelen

Lekker stoven zoals oma dat vroeger deed. Ik kan mij herinneren dat er vaak een mooie zwarte gietijzeren pan op het fornuis stond te pruttelen. De geur van rundvlees, laurier, … Lees verder »

Poffen en garen in de oven

Een van de prachtige kooktechnieken is poffen. Je hoort het wel eens of ziet het op een menukaart. Gepofte bietjes, gepofte aardappelen, gepofte zomergroenten met een vleugje … etc. Wat … Lees verder »

Bekijk archief »