50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Tekenworkshop op Toplocatie

Cannenburch-tekenworkshop

Ter ere van Open Monumentendag wordt er op zaterdag 10 september in kasteel Cannenburch een exclusieve workshop tekenen met houtskool gegeven, geïnspireerd op de symbolen die in het kasteel te vinden zijn.

De workshop start om 11.00 uur met een kopje koffie en een korte introductie waarna jullie met een klein gezelschap op zoek gaat naar symbolen in het kasteel. De tekenworkshop wordt, bij hoge uitzondering, gegeven in een van de kasteelvertrekken. Jullie genieten tussendoor van een uitgebreide lunch in Restaurant ’t Koetshuis en sluit gezamenlijk om 16.00 uur de dag af met een verfrissend drankje in de gewelvenkelders van het kasteel. Reserveren is noodzakelijk.

Zelf verzorgen: oude kleding en eventueel een fototoestel. Tekenmateriaal en consumpties zijn bij de prijs inbegrepen. Tekenervaring is niet nodig.

Open Monumentendag

Tijdens deze 30e editie is kasteel Cannenburch op zaterdag 10 september en zondag 11 september te bezoeken met 25% korting.

Tekenworkshop op Toplocatie; Zaterdag 10 september. Tijd: 11.00 – 16.00 uur. Deelname: € 29,50 per persoon. Donateurs en Museumkaarthouders betalen voor de workshop het reguliere tarief. Meer informatie en reserveren: www.glk.nl/cannenburch .

Reageren

Reacties