50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Super Snuffel Speur Spel in park Rosendael

Rosendael-super-snuffel-speurspel-RS-13-20

Op woensdag 4 juli kunnen kinderen park Rosendael ontdekken met het Super Snuffel Speur Spel. Om 15.30 uur begint de tocht en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Samen met hun ouders en/of grootouders en de parkrondleider gaan kinderen leuke opdrachten in het park vervullen. Natuurlijk maken we ook even een stop bij de wereldberoemde Bedriegertjes! Na afloop ontvangen de kinderen van ons een heerlijk fris glaasje ranja en een klein presentje!

Het is mogelijk om ter plaatse ook een plek voor de rondleiding in het kasteel of om het park te bezoeken met onze Beleef! plattegrond. Het park is geopend tussen 11.00 – 17.00 uur. Rondleidingen in het kasteel starten meerdere malen per dag tussen 11.30 en 16.00 uur.

Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een imposant, historisch ingericht kasteel in een park met veel bezienswaardigheden. Kasteel Rosendael geeft een mooi beeld van hoe er vroeger op een kasteel werd geleefd. Er is een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein te zien.

Datum en tijd: woensdag 4 juli, aanvang 15.30 uur (duur ca. 1,5 uur).
Entree, inclusief kasteel en parkbezoek: volwassenen € 9,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,25. Kinderen van donateurs GLK en museumkaarthouders betalen € 3,00 voor de activiteit.

Kasteel en Park Rosendael
Rosendael 1
6891 DA Rozendaal

Informatie via de receptie van kasteel Rosendael: tel. (026) 364 46 45 of rosendael@glk.nl. Reserveren noodzakelijk: via het online reserveringsformulier op de website www.glk.nl/evenementen.

Reageren

Reacties