50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Streekmarkt Verhildersum in Kerstsfeer

foto-Kerstman-streekmarkt-klein

Streekmarkt Verhildersum in kerstsfeer

Zaterdag 17 december, van 10 tot 4 uur, wordt er weer een heerlijke eerlijke streekproductenmarkt gehouden op Landgoed Verhildersum te Leens en deze keer in kerstsfeer. Samen met de Kerstman presenteren de standhouders in de Museumboerderij hun bijzondere kwaliteitsproducten.
Van boerenkaas tot gerookte makreel, van ambachtelijk brood tot (h)eerlijke chocola, lekkere geitenkaas, worst, jams en chutneys, eieren, fruit, wijn en puur appelsap, alles om een heerlijke maaltijd mee te bereiden of gewoon om er lekker van te snoepen. Ook voor een mooie tafelversiering of leuk of bijzonder cadeautje kunt u hier terecht. Maak van uw kerst dit jaar iets bijzonders met de producten van de Streekmarkt, want ook in de wintermaanden heeft het Groninger platteland genoeg smakelijks te bieden. Heerlijk eten en genieten is immers van alle tijden en van alle streken. Daarom zal kok Milo Borghans ook deze keer u inspireren door iets lekkers klaar maken met producten van de Streekmarkt.
Het nieuwe jaar is in aantocht, dus kunt u tijdens de Streekmarkt leren hoe u nieuwjaarsrolletjes kunt maken. En proeven mag natuurlijk ook.
Verder kunt u deze keer weer een bollenmand kopen van de Rotaryclub Uithuizen-Het Hogeland, uiteraard voor een goed doel. Dat is deze keer de KNRM Lauwersoog, dé hulpverlener op zee en op het Lauwersmeer. Vier nieuwe vrijwilligers hebben zich daar aangemeld als opstapper. Om te helpen en te redden bij dag en nacht, onder alle omstandigheden. En dat alles vrijwillig. Dat doe je niet zo maar en daar is dan ook een gedegen opleiding voor nodig. De Rotary heeft zich als doel gesteld deze opleiding te bekostigen. Een prachtig streven, waarbij u kunt helpen op een sympathieke manier. Want wie wil komend voorjaar nu niet zo’n prachtig bloeiende mand op het terras?
De Streekmarkt is niet alleen een koopmarkt, maar ook een proef, ontdek en genietmarkt, waar je nog even blijft zitten in het museumcafé, om te genieten van de gezelligheid met iets warms en iets lekkers. Want, de Streekmarkt Verhildersum staat voor lekker, leuk en gezellig.
Dus, kom zaterdag 17 december tussen 10 en 4 uur, proef de wintersfeer en vul uw boodschappentas met de (h)eerlijke producten van de Streekmarkt.

Voor meer info: Museum Landgoed Verhildersum Leens
0595-571430
www.verhildersum.nl

Reageren

Reacties