50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Streekmarkt “Trots” op kasteel Rosendael

TROTS-markt

Op het voorterrein van kasteel Rosendael wordt op zondag 26 mei van 11.00 tot 17.00 uur de “Trots” markt georganiseerd. Het kasteel is deze dag tegen gereduceerd tarief te bezoeken.

Trots is de naam van de gezelligste markt voor Rozendaal en omstreken. Kramen met eerlijke en het liefst homemade vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn.

Trots is de standhouder zelf die zijn of haar passie voor zijn product over kan brengen op de bezoeker. Producten bestaan uit food en non-food, kleurrijk met fantasie gepresenteerd en betaalbaar. De entree is gratis en u kunt uw auto of fiets tevens gratis parkeren!

Kasteel Rosendael is geopend van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Kasteel Rosendael is een van oorsprong laatmiddeleeuws kasteel, dat door de hertogen van Gelre werd gebouwd. Het kasteel ligt in het Gelderse dorp Rozendaal bij Velp.

Het bestaat uit een imposant en historisch ingericht kasteel dat een mooi beeld geeft van hoe er vroeger op een kasteel geleefd werd. Er is een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein te zien.

“Trots” bezoekt u gratis!

Bezoek park en kasteel: € 5,00 voor volwassenen en € 3,00 voor kinderen 4 t/m 18 jaar. Donateurs GLK en museumkaarthouders gratis.

Kasteel en Park Rosendael
Rosendael 1
6891 DA Rozendaal
rosendael@glk.nl 
www.trotsmarkt.nl

Reageren

Reacties