50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Spioneren op de Wijchense kastelen

Hernen-Spioneren-op-de-Wijchense-kastelen-2018-foto-GLK

Museum kasteel Wijchen en kasteel Hernen organiseren ook dit jaar weer de Wijchense Kastelendag, waarbij dit jaar de hulp van de kinderen wordt ingeroepen om te spioneren op de kastelen van Hernen en Wijchen.

Emilia van Nassau wil vanuit haar kasteel in Wijchen graag weten hoe het kasteel er in Hernen voorstaat, terwijl Reyner van Wijhe zich zorgen maakt of zijn kasteel niet veel minder sterk is dan dat van zijn Wijchense buurvrouw. Zondag 1 juli worden er daarom spionnen gezocht om de kasteelbewoners te helpen. Ben jij die goede spion??? Je kan het bewijzen tijdens de Wijchense Kastelendag.
Natuurlijk kun je ook beide kastelen bezoeken en verkennen, hoe spannend is dat!

Naar keuze kan gestart worden in kasteel Wijchen of kasteel Hernen. Mocht je nu geen tijd hebben om beide kastelen te bezoeken, dan is het bezoek aan één van de kastelen ook de moeite waard. Op beide locaties zijn verschillende opdrachten, dus genoeg te doen en te beleven.

Tijd: van 11.00-17.00 uur
Deelname: Volwassenen € 7,00 p.p. Kinderen € 5,00 incl. entreetickets kasteel Hernen en Museum Kasteel Wijchen. Museumkaart op vertoon van pas gratis deelname.

Museum Kasteel Wijchen
Kasteellaan 9
6602 DA Wijchen
www.museumwijchen.nl


Kasteel Hernen

Dorpsstraat 40
6616 AH Hernen
www.glk.nl/hernen

https://www.glk.nl/actueel/evenementen1/evenement/?bericht=3214

Reageren

Reacties