50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Schotten in Archeon!

Schotten_2008_1

Gedurende het weekend van 16 en 17 april krijgt de Schotse historie vanaf 1300 tot heden alle aandacht in Archeon. Verschillende periodes tussen 1300 en de Tweede Wereldoorlog worden nagespeeld. Zowel burgers als regimenten tonen het dagelijkse Schotse leven door de eeuwen heen. Een kampement uit het jaar 1300, Schotten uit het jaar 1745 en de groep 92nd Gordon Highlanders zullen het leven uit die tijd tonen. Voor kinderen zijn er speciale activiteiten.

Demonstraties
Beleef het historische Schotland echt en bekijk de vele demonstraties. Er zijn demonstraties van doedelzak spelen, originele wapens en het gebruik hiervan. Demonstraties van de Claymore, het Schotse grootzwaard, maar ook musketten en ander schietgerei. Verschillende regimenten zullen ook wapendemonstraties geven met zwartkruit.

Zondagbrunch
Op zondag 17 april is er ook een heerlijke zondagbrunch met voor ieder wat wils. De zondagbrunch begint om 11.00 uur en eindigt om circa 13.00 uur. Na de brunch heeft u ruim de gelegenheid voor een bezoek aan het park en de Schotten.

Meer informatie en reserveringen op www.archeon.nl.

Reageren

Reacties