50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Kastelen

Nieuws / Acties

Muzikaal Verteltheater

Muzikaal

Op zondag 24 februari en zondag 10 maart speelt theater de Rode Maan weer een vrolijke muzikale familievoorstelling ‘De Baron die niet spelen kon’. Lees verder »

Kom helpen DOE-dagen

Klusjes

Om een kasteel weer helemaal op orde te krijgen voor de lente was er vroeger altijd een grote voorjaarsschoonmaak. De middeleeuwse bewoners van het kasteel konden altijd wel wat extra hulp gebruiken. Lees verder »

Terug in de tijd

Terug-in-de-Tijd-11

Wandel door het kasteel met één van de eerste bewoners ‘Hendrik van Doorenweerd’ (acteur) die zijn middeleeuwse ervaringen graag met je deelt. Kasteel Doorwerth is in de 13de eeuw ontstaan. … Lees verder »

Terug in de tijd

Terug-in-de-Tijd-1

Wandel door het kasteel met één van de eerste bewoners ‘Hendrik van Doorenweerd’ (acteur) die zijn middeleeuwse ervaringen graag met je deelt. Lees verder »

Kleinkinderen gratis

Kleinkinderen1

Neem uw kleinkinderen naar Kasteel Doorwerth. Zij kunnen aan de hand van een speurtocht het kasteel verkennen. Voor de jongsten is een speurtocht met zoekplaatjes ontworpen. Lees verder »

Toevallige ontmoetingen

toevallige-ontmoetingen11

Bent u benieuwd naar de vroegere bewoners van Kasteel Doorwerth? Dan bent u van harte uitgenodigd voor ‘toevallige ontmoetingen’. Lees verder »

Kasteelse klusjes klaren

Kasteelse-Klusjes-2DW-Hans-Braakhuis

Geldersch Landschap & Kasteelen laat kinderen graag met kennismaken het Gelders erfgoed en het kasteel en kinderen kunnen op speelse wijze leuke en nuttige klusjes klaren in het kasteel. Lees verder »

Artikelen

Sorry, geen artikelen gevonden.