50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Pure Enjoy Fair kasteel & park Rosendael

06-17-en-18-Pure-Enjoy-Fair-Rosendael

De Pure Enjoy FAIR is op-en-top “lifestyle event” met exclusieve standhouders uit de gehele provincie Gelderland en er buiten, u maakt er ook kennis met de kwaliteit van het leven.
Creaties die de bezoekers laten dromen en doen verlangen naar deze nieuwe ongekende mogelijkheden. De meest prestigieuze merken – van traditioneel gevestigde waarden tot opvallende trendsetters – krijgen onderdak op onze evenementen. Naast de traditionele editie bij Kasteel Rosendael te Rozendaal, is er vanaf volgend jaar ook een wintereditie. De Pure-Enjoy FAIR wil letterlijk en figuurlijk grenzen verleggen en wil steeds inspelen op de nieuwste trends in de wereld van lifestyle, glamour en succes.

Tijden deze dagen kunt u ook het kasteel en park bezoeken. Geniet van de stijlvol ingerichte vertrekken van het kasteel en ontdek zelf het park met unieke tuinsieraden met de Beleef!plattegrond. Ook de Bedriegertjes komen tijdens deze dagen in actie! Kijk voor de tijden en entreeprijzen op www.glk.nl/rosendael.

Voor openingstijden en entreeprijzen van de Pure Enjoy FAIR kijkt u op www.pure-enjoy.nl. Hier kunt u direct uw entreetickets bestellen!

17 juni van 12.00 -20.00 uur
18 juni van 11.00 – 18.00 uur

Kasteel Rosendael
Rosendael 1
6891 DA Rozendaal
www.pure-enjoy.nl

 

Reageren

Reacties