50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Prinsen- en Prinsessencursus op kasteel Rosendael

kasteel-Rosendael-ingang

Kinderen die altijd al wilden weten hoe je prins of prinses op een kasteel wordt, kunnen zich nu inschrijven voor de cursus “Hoe word ik een echte prins of prinses” op kasteel Rosendael op woensdag 18 juli.

Met een hofdame of een lakei maken de kinderen een tocht door het kasteel en leren deftige manieren. In hun deftigste prinsen en prinsessenkleren worden ze ontvangen en na afloop krijgen ze een heerlijk fris glaasje ranja en een klein presentje!

Ter plaatse kan men ook een plek voor de rondleiding in het kasteel reserveren of het park op eigen gelegenheid bezoeken. Het park is geopend tussen 11.00 – 17.00 uur. Rondleidingen in het kasteel starten meerdere malen per dag tussen 11.30 en 16.00 uur.

Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een imposant, historisch ingericht kasteel in een park met veel bezienswaardigheden. Kasteel Rosendael geeft een mooi beeld van hoe er vroeger op een kasteel werd geleefd. Er is een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein te zien

Aanvang 15.30 uur (duur ca. 1,5 uur).

Entree, inclusief kasteel en parkbezoek: volwassenen € 9,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,25. Kinderen van Donateurs GLK en museumkaarthouders betalen € 3,00 voor de activiteit.

Kasteel en Park Rosendael
Rosendael 1
6891 DA Rozendaal

026 364 46 45 

rosendael@glk.nl

Reserveren noodzakelijk, www.glk.nl/evenementen.

Reageren

Reacties