50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Officiele opening Trek Bicycle Rotterdam en Nijmegen op 9 maart 2019

Nijmegen 2

Op zaterdag 9 maart aanstaande vindt de officiële opening plaats van Trek Bicycle Rotterdam en Trek Bicycle Nijmegen, de nieuwste fietsenwinkels van Trek. Veldrijdster Sophie de Boer en journaliste en ex-prof wielrenster Marijn de Vries nemen samen het officiële gedeelte voor hun rekening. De winkels zijn open vanaf 9:00 uur. Gedurende de dag zijn er leuke activiteiten, waaronder een Zwift-competitie, een prijsvraag en voor kinderen een kleurwedstrijd. Iedereen is van harte welkom om de openingen bij te wonen!

Ultieme Trek merk beleving
In de afgelopen weken is hard gewerkt om de panden in Nijmegen en Rotterdam te verbouwen en restylen tot winkels die de ultieme Trek-beleving uitademen. In de winkels kunt u terecht voor breed assortiment Trek-fietsen, variërend van racefietsen en mountainbikes tot stadsfietsen en elektrische fietsen. Met name op het gebied van electrische fietsen staan veel modellen klaar om getest te worden. Zelfs de populaire snelle electrische fiets met een ondersteuning tot 45km/u is beschikbaar voor een proefrit. Dit is een ideale fiets voor woon werk verkeer. Naast het merk Trek verkoopt de winkel in Rotterdam een uitgebreide collectie fietskleding en fietsaccessoires van Bontrager en de merken Electra, Brompton, Thule, Named food, Fox en Oakley.

Persoonlijk adviesIMG_7472 (1)
Wat voor fiets u ook koopt, u krijgt altijd deskundig advies afgestemd op uw persoonlijke situatie. Fietsers die willen weten of zij correct op hun fiets zitten, kunnen terecht bij de FIT-Kiosk in de winkel. En voor wie een racefiets of mountainbike op maat wil samenstellen is een speciale ‘Project One’-ruimte ingericht. Een specialist neemt u mee door het uitgebreide personalisatieprogramma en adviseert u over afmontage, specifieke onderdelen, de  juiste maatvoering en natuurlijk de speciale Project One lakkleuren voor uw fiets.

Service
Trek Certified Service staat voor een hoog service niveau. In de volledig vernieuwde werkplaatsen zult u zeker het gevoel krijgen dat uw fiets voor onderhoud en reparatie op de juiste plek is.

Benieuwd? U bent van harte welkom!

Trek Bicycle Rotterdam                                                                        Trek Bicycle Nijmegen
Jonker Fransstraat 91 – 93                                                                          Hatertseweg 486
3031 AP  Rotterdam                                                                                      6533 GV Nijmegen

https://www.facebook.com/TrekBicyclerotterdam/              https://www.facebook.com/TrekBicyclenijmegen/

 

Reageren

Reacties