50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Ode aan …Een goed glas wijn

glas-wijn

Ik schenk je. Vol, voller, volst. Op z’n mooist als je heel rond bent, je goed gekleurd bent, om het maar niet te hebben over de geur. Hoe jij mijn momentje deelt. Hoe jij mijn moment bent. Even niets, even niets meer. Niets meer dan genieten. Jij en ik. Wij samen.

Je begrijpt altijd precies wat ik bedoel, wat ik voel en wat ik wil.

Hoe je kunt walsen als geen ander. Kunt dansen op de muziek. In al je soepelheid, en soms ook de diepe gesprekken. Als je wat zwaarder bent van stof, of juist fris en fruitig. Je hebt het allemaal, zolang je maar de juiste bent. De juiste bent, voor dat moment. Dat ene moment dat ik je nodig heb, soms gewoon wil, voor de lekker, of gewoon voor nu.

Hoe jij ook altijd meer uit mij weet te halen. De liefde voor een ander. De liefde voor jou. Maar vooral de smaak waar ik zo van houd. Jij bent op zo’n vrijdagavond meer geliefd dan normaal, maar stiekem houd ik het meest van jou. Op een dinsdag. Zo even lekker tussendoor, met elkaar en niemand anders.

Waar je vandaan komt, vaak nog ongeschreven. Waar je vandaan komt, niet altijd zo bepaald. Maar waar je heen gaat, is een ding wat zeker. Is en zal zijn. Bij mij, wij samen – dat is fijn.

Toch moeten we elkaar niet te veel zien, dat zou niet goed zijn, voor geen van beiden. Maar gewoon zo op z’n tijd, moet kunnen. Dank goed glas wijn dat jij mijn avonden soms aanvult, dank voor dat ik zo van je kan genieten, dank dat jij er soms wilt zijn.

Punt.

Reageren

Reacties