50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Muzikaal voorleessprookje De Sneeuwkoningin met liedjes uit Frozen

aa

In de kerstvakantie, 23 december 2017 t/m 7 januari 2018, kunnen bezoekers van Museum Speelklok dagelijks komen luisteren naar het muzikale voorleessprookje van De Sneeuwkoningin, met liedjes uit Frozen.

Het spannende kerstsprookje van De Sneeuwkoningin is een bewerking van het 19e-eeuwse verhaal van Hans Christian Andersen. Tijdens het winterse sprookje spelen de magische muziekinstrumenten van het museum liedjes uit Frozen en komt jong en oud in de kerststemming.

Het verhaal
Gerda gaat op zoek naar haar broertje Kai. Hij is vlak voor kerst verdwenen en ze mist hem verschrikkelijk. Hij zal toch niet meegenomen zijn naar het IJspaleis van de Sneeuwkoningin? Het is een barre tocht naar het Hoge Noorden, maar gelukkig hoort ze onderweg prachtige liedjes.

Algemene informatie
– 23 december 2017 t/m 7 januari 2018
– Doordeweeks om 14.00 uur en 15.00 uur
– Weekend om 14.00 uur
– Toeslag op entreeprijs: €2,-
– Duur: ruim 30 minuten
– Adviesleeftijd: 4+
– Kaartverkoop: vanaf 1 december aan de kassa van het museum. Reserveren kan door te bellen naar 030 231 27 89 of door te mailen naar info@museumspeelklok.nl.

Kerstrondleidingen in Museum Speelklok
Van 12 december 2017 t/m 7 januari 2018 krijgt de Muzikale Rondleiding in Museum Speelklok een echt kersttintje. De straatorgels, orchestrions en speeldozen spelen hun beste kerstplaten, boeken of rollen en de zelfspelende muzikale kerstboom is ook weer aanwezig. Stap een magische wereld vol kerstmuziek binnen en zing mee met nummers als Jingle bell rockO denneboom en All I want for Christmas is you.

Reageren

Reacties