50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Meer gezondheid en langer vitaal in een nieuw centrum in Hoorn

Op 10 januari 2018 opende de eerste vestiging van het Centrum voor Welzijn en Vitaliteit (CVWV) in Hoorn (NH). Het Centrum richt zich op voorlichting omtrent de verbetering en het behoud van de gezondheid en vitaliteit. Dit gebeurt door mensen bewust te laten kijken naar de individuele keuzes die zij dagelijks maken.

Het Centrum voor Welzijn en Vitaliteit is het allereerste centrum in Nederland dat zich richt op voorlichting aan en begeleiding van deelnemers met als doel dat zij langer gezond blijven en zich super vitaal gaan voelen. Dat gebeurt met een revolutionaire, maar toch gemakkelijk toepasbare methode die gericht is op dagelijkse voeding en de vorm van bewegen. Bovendien worden er zaken bij betrokken zoals hoe je stressbeleving kunt inzetten als middel om je gezondheid en vitaliteit effectief te ondersteunen, te bevorderen en te behouden.

De gevolgde methodiek is duurzaam te noemen omdat deze zelfs tot op hoge leeftijd toepasbaar en werkzaam is. Niet door anders te gaan eten of je anders te gedragen, maar gewoon door meer bewust te kiezen. Het gevolg zal zijn: een aanzienlijk kleinere kans op het krijgen van chronische aandoeningen, het ervaren van veel meer energie en een merkbaar betere gemoedstoestand.

Het Centrum voor Welzijn en Vitaliteit acteert onder auspiciën van LifeStyle Coaching Nederland en zal dienst doen als pilotvestiging voor een landelijke uitrol.

www.iscnl.org

Reageren

Reacties