50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Kunstlunch Park Zypendaal

Zypendaal-Jan-Broekstra

Geldersch Landschap en Kasteelen organiseert in samenwerking met kunstenaar Jan Broekstra een kunstlunch op Huis Zypendaal.

In de tuin bij Huis Zypendaal staat deze zomer een bijzonder bouwwerk waarbij de bezoekers uit porseleinen bekertjes Zypbruis kunnen drinken, drinkwater uit de bron van Zypendaal. De kunstenaar heeft dit werk speciaal voor deze locatie gemaakt. De porseleinen bekertjes glazuurde hij met blauwe vlekken, als knipoog naar het Aziatische servies in Huis Zypendaal.

Jan Broekstra is niet alleen goed in het bakken van porselein, hij houdt ook erg van koken. Geïnteresseerden kunnen het verhaal van de kunstenaar proeven en zich aanmelden voor deze bijzondere lunch. Er ligt weinig vast, maar één ding is zeker: een bekertje Zypbruis en een goed gesprek zullen niet ontbreken! Aansluitend aan de lunch krijgen de gasten een rondleiding door Huis Zypendaal.

Reserveren noodzakelijk en alleen mogelijk door middel van online kaartverkoop op onze website: www.glk.nl/evenementen. Er is beperkt plek.

Bij slecht weer zal de lunch mogelijk binnen plaatsvinden. De organisatie kan hiertoe besluiten.

Programma:
13:00 uur Start lunch
14:30 uur Rondleiding door Huis Zypendaal

Tijd en datum: zondag 15 juli, 13.30 – 15.30 uur. Prijs: € 25,50 per persoon. Museumkaarthouders en donateurs van Geldersch Landschap en Kasteelen: € 17,50.

Toegang tot huis Zypendaal zit bij de prijs inbegrepen. Betaling: vooraf via Ideal
Zelf meenemen: Een (inklap)stoel of picknickkleed

Kasteel Rosendael
Zijpendaalseweg 44
6814 CL Arnhem
026 364 46 45

zypendaal@glk.nl

Reageren

Reacties