50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Klassiek Gitaarconcert

torenzaal-in-de-donjon-kasteel-Rosendael

Het duo Tom & Rosemarie verzorgt zondag 19 mei een klassiek gitaarconcert in de prachtige Torenzaal (de donjon) van kasteel Rosendael om 12.30 uur.

Tom speelt in het Castalia Mandoline Quintet, vormt het Stretto Gitaar Duo met Sjors Holleboom en maakt deel uit van het Mandoline Kamerorkest Het CONSORT. Hij schrijft muziek in alle stijlen, voor bezettingen uiteenlopend van sologitaar tot kamerorkest.

Rosemarie Vermeulen studeerde klassiek gitaar aan het Conservatorium van Amsterdam bij Lydia Kennedy. In 2011 sloot ze hier cum laude de bacheloropleiding af waarbij ze door de jury werd gecomplimenteerd om haar ‘volwassen spel’ en ‘spannende verhalen’. In 2015 behaalde ze haar masterdiploma aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.

Reserveer ter plaatse ook een plek voor de rondleiding in het kasteel of bezoek het park op eigen gelegenheid. Het park is geopend tussen 11.00 en 17.00 uur. Rondleidingen in het kasteel starten meerdere malen per dag tussen 11.30 en 16.00 uur.

Reserveren is verplicht en kan alleen via de online kaartverkoop:

www.glk.nl/rosendael

Datum en tijd: zondag 19 mei, aanvang 12.30 uur (duur ca. 45 minuten).
Entree, inclusief kasteel en parkbezoek: volwassenen € 12,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,25. Donateurs GLK en museumkaarthouders € 3,00.
Adres: Kasteel en park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
Informatie: rosendael@glk.nl.

Reageren

Reacties