50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Keti Koti festival, Afrika Museum

Campagnebeeld Keti Koti 2018

Op zaterdag 23 juni vindt de 10de editie van het Keti Koti Festival plaats in het Afrika Museum in Berg en Dal (bij Nijmegen). Tijdens Keti Koti herdenken we het slavernijverleden en vieren we de afschaffing van de slavernij in de toenmalige Nederlandse koloniën Suriname en de Nederlandse Antillen (1 juli 1863). Het herinnert ons aan het belang om op een respectvolle manier met elkaar om te gaan. Ook nu komen slavernij en mensenhandel nog voor in de wereld.

Keti Koti 4297

 

Tijdens deze 10de editie van het Keti Koti Festival in het Afrika Museum staan we niet alleen stil bij het verleden, maar kijken we ook naar vandaag en de toekomst. Een dag met 23 kramen met Surinaamse BBQ, bami, nasi, telo, bloedworst, bara, broodjes pom, soato en nog veel meer. Daarnaast 47 kramen met de meest uiteenlopende Afrikaanse en Caribische producten, een muzikaal programma met o.a. Kankantrie en Chache Royal, diverse lezingen, spoken word-artiesten, demonstratie, dansvoorstellingen en natuurlijk mag Jetty Mathurin als Taante niet ontbreken! Kortom, een dag die je zeker niet mag missen.

 

Koop nu je kaarten voor het Keti Koti Festival met maar liefst € 9,00 korting!
Kijk op https://www.afrikamuseum.nl/nl/zien-en-doen/activiteiten/keti-koti-festival-2018 voor meer informatie.Keti Koti 4134

 

 

 

 

Keti Koti 9596

 

Reageren

Reacties