50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Kerst in Museum Speelklok

aa

Van 12 december 2017 t/m 7 januari 2018 kunnen bezoekers van Museum Speelklok zich volledig laten onderdompelen in de kerstsferen. De gratis Muzikale Rondleiding die ieder uur start krijgt tijdens de winterse dagen namelijk een echt kersttintje.

Vanuit alle hoeken van het museum klinkt er non-stop kerstmuziek. De straatorgels, orchestrions en speeldozen spelen hun beste kerstplaten, boeken of rollen en de zelfspelende muzikale kerstboom is ook dit jaar weer aanwezig. Zing mee met nummers als Jingle bell rock, O denneboom en All I want for Christmas is you en laat je betoveren door een acht meter hoge kerstboom die in het museum aanwezig is. Daarnaast is in de kerstvakantie voor kinderen dagelijks het muzikale voorleessprookje van De Sneeuwkoningin met liedjes uit Frozen te beluisteren.

Muzikaal voorleessprookje De Sneeuwkoningin
In de kerstvakantie, 23 december 2017 t/m 7 januari 2018, kan iedereen dagelijks komen luisteren naar het muzikale voorleessprookje van De Sneeuwkoningin. Tijdens het winterse sprookje spelen de magische muziekinstrumenten van het museum liedjes uit Frozen en komt jong en oud helemaal in de kerstsferen. Het kerstsprookje De Sneeuwkoningin is een bewerking van het 19e-eeuwse verhaal van Hans Christian Andersen.

Reageren

Reacties