50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

KASTEELKIDSCLUB OP KASTEEL ROSENDAEL

Rosendael-kasteel-en-park-TRot

Woensdag 11 juli kunnen kinderen deelnemen aan de KasteelKidsClub op kasteel Rosendael. De middag begint om 14.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur.

Op de KasteelKidsClub kunnen kinderen meedoen met diverse doe-activiteiten. Van spelletjes tot een speurtocht tot leuke knutselprojecten. Elke middag is anders! Natuurlijk is een bezoek aan het kasteel en park Rosendael ook mogelijk voor of na de activiteit. De KasteelKidsClub is gevestigd in het Beleef!souterrain van het kasteel.

Reserveer ter plaatse ook een plek voor de rondleiding kasteel of bezoek het park op eigen gelegenheid. Het park is geopend tussen 11.00 – 17.00 uur. Rondleidingen in het kasteel starten meerdere malen per dag tussen 11.30 en 16.00 uur.

Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een imposant, historisch ingericht kasteel in een park met veel bezienswaardigheden. Kasteel Rosendael geeft een mooi beeld van hoe er vroeger op een kasteel werd geleefd. Er is een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein te zien.

Aanvang 14.00 uur (duur ca. 1,5 uur).

Entree, inclusief kasteel en parkbezoek: volwassenen € 9,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,25. Donateurs GLK en museumkaarthouders volwassenen gratis; kinderen € 3,00 voor de activiteit .

Kasteel en Park Rosendael
Rosendael 1
6891 DA Rozendaal
026 364 46 45
rosendael@glk.nl

Reageren

Reacties