50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

It Takes more to Tango

Rosendael-Kasteel-met-Agapanthussen

We maken deze avond een uitstapje naar een zwoel en zinderend Zuid-Amerika met een wel heel bijzondere line-up van flamboyante musici.

Bandleider en presentator is de Uruguayaan Adrian Varela, die ons door de avond zal loodsen met een elan wat we in Gelderland niet zo vaak zien! Hij is tevens verantwoordelijk voor een aantal speciaal gemaakte arrangementen en brengt ook een eigen compositie mee.

Uiteraard zal er veel van Astor Piazzolla te horen zijn deze avond, niet voor niets de koning van de tango. Maar er zal ook muziek gespeeld worden van Gardel, Stravinsky en Revueltas. Tevens zal Barbara Kozelj ons vergezellen met haar zwoele stem met nummers van onder andere Kurt Weill en Carlos Guastavino. Als u na afloop ook nog blijft voor een glaasje Mendoza gaat u geheid deinend naar huis!

Adrian Varela, viool
Santiago de Cimadevilla, bandoneon
Sanne van Delft, bas
Marc Kaptijn, trompet
Alban Wesley, fagot
Efraim Schulz-Wackerbarth, slagwerk
Vicky Wright, klarinet
Barbara Kozelj, zang
Ruysdael Kwartet
Aanvang: 20.30 uur
Locatie: voorterrein kasteel Rosendael, Rosendael 1, Rozendaal
Toegang: gratis

Van 30 mei tot en met 3 juni 2018 vindt ZOOM! Kamermuziekfestival plaats op en rond de Veluwezoom. Van woensdag tot en met zondag geven de musici van het Ruysdael Kwartet samen met hun (internationale) gasten bijzondere kamermuziekconcerten op prachtige locaties in Rheden, Rozendaal en Doesburg.

 

Reageren

Reacties