50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Gruwelijke Rijmen

Doorwerth-het-kasteel

Op maandag 21 mei, Tweede Pinksterdag en ook Dag van het Kasteel, speelt Theaterzang­groep Schudden voor Gebruik de première van de familievoorstelling “Gruwelijke Rijmen” in kasteel Doorwerth van Stichting Geldersch Landschap & Kasteelen. Een vrolijke familie­voorstelling voor jong en oud, waarmee Schudden voor Gebruik van april t/m oktober 2018 langs de Gelderse Kastelen toert.

Programma
In Gruwelijke Rijmen maakt schrijver Roald Dahl korte metten met zes sprookjes­klassiekers op zijn eigen, onnavolgbare wijze. Assepoester is een verwende blaag, Sneeuwwitje’s dwergen zijn gokverslaafd, Roodkapje heeft moordzuchtige trekjes en met Goudhaartje loopt het ook al niet goed af.
De twaalf zangers en zangeressen van Schudden voor Gebruik nemen je mee in een wervelend, kleurrijk en klankrijk avontuur. Een vrolijke familievoorstelling van 40 minuten voor jong en oud, waarmee Schudden voor Gebruik van april t/m oktober 2018 langs de Gelderse Kastelen toert.

Compositie en muzikale leiding: Elke Jansen, regie: Hester Macrander

Kijk voor alle speeldata op www.schuddenvoorgebruik.com
Tijd: 13.00 14.00 en 15.00 uur
Duur: 40 minuten
Kosten: € 14,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,25. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders betalen € 3,00 op vertoon van jaarkaart.
Reserveren is noodzakelijk en alleen mogelijk online in de voorverkoop via www.glk.nl/doorwerth

Kasteel Doorwerth
Fonteinallee 2b
6865 ND Doorwerth

https://www.glk.nl/actueel/evenementen1/evenement/?bericht=3400

Reageren

Reacties