50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Fiets in ruim 80 steden met Baja Bikes – Boek nu met 5% korting

barcelona fietstour (002)

Ga je binnenkort op stedentrip? Fiets dan samen met een lokale (vaak Nederlandse) gids langs de belangrijkste bezienswaardigheden van een van de ruim 80 topsteden waar Baja Bikes actief is. In 3 uur tijd fiets je op een veilige, leuke en informatieve manier langs de belangrijkste highlights van de stad.  Beleef de stad van binnenuit en ontdek hoe en waar een local zich beweegt en het leven ervaart. Op de fiets voel je je in no time thuis in een wereldstad.

De fietstours zijn veilige en toegankelijk voor alle leeftijden. In de steden waar het heuevlachtig is, hebben we speciale routes ontwikkeld, zodat je hier niks van merkt. Ook hebben we in veel steden e-bikes beschikbaar, zodat iedereen mee kan tijdens de tour.

Het leukste is om de fietstour aan het begin van je stedentrip te doen, zodat je een goed beeld van de stad krijgt. Daarnaast kan de gids je nog tips geven waar je de rest van je verblijf profijt van hebt.

Wil je ook graag gaan fietsen? Boek dan snel een tour op www.bajabikes.eu en gebruik kortingscode BB0416, zodat je verzekerd bent van een plekje op een van de fantastische fietstours. Je stedentrip begint pas écht met een fietstour met gids of voordelige fietshuur van Baja Bikes!

Reageren

Reacties