50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Enthousiaste vrijwilligers gevraagd voor ambitieuze kastelen in de regio Arnhem

logo GLK-fc

Werkzaamheden
Op de kastelen zijn al veel vrijwilligers actief. Zij helpen met het onderhoud van de museale collectie, geven rondleidingen, werken in de moestuin.
GLK zoekt nu ook vrijwilligers die een rol willen vervullen bij de kaartverkoop, publieksactiviteiten, in de winkels of als gastheer/vrouw bij huwelijken en verhuringen. In die vrijwilligersfuncties heb je veel contact met de bezoeker en ben je het visitekaartje van het kasteel.
Meer informatie is te vinden op glk.nl/vrijwilliger.

Organisatie in verandering
Vanaf dit jaar zijn alle opengestelde kastelen met de Museumkaart te bezoeken. GLK wil op allerhande manieren het publiek nog beter betrekken bij wat ze doen, onder andere door een digitale ontsluiting van de museale collectie. Deze nieuwe aanpak kan niet zonder een verdere professionalisering van de organisatie, zowel op het gebied van management, de publieksfunctie en beheer van de collectie. Op ieder kasteel zijn managers aangesteld, die ondersteund worden door kasteelmedewerkers en een grote groep vrijwilligers. Want zonder hen is het ondenkbaar om de ambities waar te kunnen maken en het Gelders erfgoed in stand te houden.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Carine van Ketwich Verschuur, kasteelmanager kasteel Doorwerth via 026  33 97 402  of c.vanketwich@glk.nl

Geldersch Landschap & Kasteelen beheert natuurterreinen, kastelen en landgoederen. Wij willen de karakteristieke rijkdom van Gelderland behouden en beschermen zodat iedereen er nu en in de toekomst van kan genieten. De brede steun van donateurs, vrijwilligers, bedrijven, fondsen, overheid en de Nationale Postcode Loterij maakt het mogelijk dat wij ons werk kunnen doen.

Reageren

Reacties