50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

DON QUIXOTE – ballet LIVE in de bioscoop vanaf 19 februari

Don Quixote 1

De Royal Opera House en de Royal Ballet neemt de kijker vanuit Covent Garden in Londen ‘live’ mee in de wereld van opera en ballet. De beste plaatsen in de zaal, exclusieve kijkjes achter de schermen, interviews en gedetailleerde close-ups van de artiesten maken deze voorstellingen tot een onvergetelijke ervaring. In Carlos Acosta’s bruisende productie Don Quixote triomferen liefde en vriendschap. Het verhaal van Cervantes over de klunzige ridder Don Quixote heeft talloze choreografen, musici en beeldend kunstenaars geïnspireerd. In 1869 creëerde Marius Petipa zijn sprankelende ballet over de wederwaardigheden van de Man van La Mancha en zijn trouwe schildknaap Sancho Panza. Zonnig, charmant, grappig en aandoenlijk – Don Quixote is een ballet dat net zo overloopt van positieve energie als van verbazingwekkende dansante hoogstandjes.

De voorstellingen worden in meer dan 60 Nederlandse bioscopen vertoond waardoor er altijd een bioscoop in de buurt is om een voorstelling bij te wonen.

DON QUIXOTE ; Music by Ludwig Minkus ; Choreography by Carlos Acosta ; Original choreography by Marius Petipa ; Artists from The Royal Ballet ; At the Royal Opera House, London, UK ; 27 September 2013 ; Credit: Johan Persson / Royal Opera House / ArenaPAL ;

Voor meer informatie ga naar http://royaloperahouse.nl/.

Reageren

Reacties