50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Dierenwereldreis in Dierentuin Osnabrück

Zoo Os_Giraffen auf Samburu

In de Dierentuin Osnabrück wacht bezoekers een dierlijke wereldreis. De tocht voert door Afrika, Azië, Zuid-Amerika of de Nordische dierenwerelden. Onder de meer dan 3600 dieren uit meer dan 300 soorten vinden groot en klein, jong en oud, hun favoriete dier meteen of ze ontdekken een nieuwe favoriet. Een ideale bestemming voor een dagje uit met de kinderen en kleinkinderen.

De safari begint in de Afrikaanse dierenrijk ‘Samburu’ en ‘Takamanda’. Hier trekken giraffen met antilopen en struisvogels door de steppe, terwijl de deur ernaast de leeuw de zon op zijn vacht laat schijnen en de chimpanseefamilie haar klimvaardigheden toont.

Een ander hoogtepunt: The Asian wildlife ‘Angkor Wat’. Op de apentempel heerst een horde varkensapen. Daarnaast sluipen in de tijgertempeltuin twee Sumatraanse tijgers door het gras – goed om te zien vanuit het zes meter hoge uitkijkplatform. Goed in het oog hebben de tijgers hun buren: drie Aziatische olifanten.Zoo Os_Kinder im Baumhausdorf Makatanda

Niet missen: Een reis naar het hoge noorden! In ‘Kajanaland’. Hoge paden in de bomen voeren langs rendieren, beren, wasberen of lynxen. Avonturiers moeten zeker een reis naar de ‘Ondergrondse dierentuin’ maken, waar de naakte molrat, grijze mol of de Coruros in de ondergrondse gangen thuis zijn.

Wie moe geworden is van de Safari, kan uitrusten in de verschillende gastronomische locaties, terwijl kleine safari deelnemers hun klimvaardigheden kunnen testen in vier avontuurlijke speeltuinen, waaronder een bij onze kinderboerderij. Voor mensen met mobiliteitsproblemen heeft de dierentuin e-mobielen (vooraf reserveren). Ook bolderkarren voor kinderen kunnen worden geleend. De ruime gratis parkeerplaats en de nabijheid van de snelweg garanderen een comfortabele reis naar de dierentuin.

ZoologoZoo Osnabrück

Klaus-Strick-Weg 12
49082 Osnabrück

 

Reageren

Reacties