50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

De Zilveren Bal

© Vincent Riemersma De Zilveren Bal

De Zilveren Bal is een nieuw en innovatief schaatstoernooi en sluit traditiegetrouw het schaatsseizoen op spectaculaire wijze af. De Zilveren Bal is een kortebaanwedstrijd over 100 meter met de beste sprinters van de wereld aan de start.

Op vrijdag 15 maart 2019 vindt alweer de vierde editie van De Zilveren Bal, ’s werelds snelste schaatsshow, plaats in de Elfstedenhal in Leeuwarden.klein_VRA180321_ZilverenBal_Senioren_3341

O.a. Laurent Dubreuil (CAN), Floor van den Brandt, Nico Ihle (GER), Konami Soga (JPN), Michelle de Jong, Pim Schipper, Janine Smit, Gerben Jorritsma, Femke Beuling en Femke Kok staan aan de start. Benieuwd naar alle deelnemers? Kijk dan op de deelnemerspagina.

Telkens strijden er drie absolute toppers tegen elkaar voor een plek in de volgende ronde. Uiteindelijk blijven na diverse omlopen de drie snelste dames en heren over. Zij bepalen in de finale wie de felbegeerde zilveren bal wint! Absolute topsport in combinatie met uniek entertainment levert een geweldige avond op!

 

De Zilveren Bal 2018 werd gewonnen door Karolína Erbanová en Michel Mulder.

Tickets voor De Zilveren Bal zijn verkrijgbaar via www.dezilverenbal.nl en de kassa van de Elfstedenhal.VRA180321_ZilverenBal_Senioren_2629

 

 

Reageren

Reacties