50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

De finale van de Nationale Diabetes Challenge

maartje 2

NATIONALE DIABETES CHALLENGE

“Vanavond onze eerste bootcamp-les gehad. Wat was dat leuk. Ik ben zo blij dat ik me heb aangemeld voor de challenge. Ik leer nieuwe mensen kennen, ga op dieet onder begeleiding (dat wat ik eigenlijk altijd had afgehouden). Ben gehalveerd met mijn insuline. Eindelijk ben ik eens blij met mijn diabetes.”

Dit schreef Corina Ariessen (54) op haar facebookpagina op 27 juni. Sinds dit voorjaar wandelt ze mee met wandelgroep Lobede, vanuit huisartsenpraktijk Lobede in Tolkamer. Op uitnodiging van de Bas van de Goor Foundation besloot de praktijk mee te doen aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC).

Finale

De finale van de Nationale Diabetes Challenge is op 29 september in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Sfeer proeven en ontdekken of het wandelen ook iets voor u is? Iedereen is welkom om 5, 10, 15 of 20 km mee te komen wandelen. Op het festivalterrein is van alles te doen en te ontdekken op het gebied van beweging, gezondheid en diabetes. Een ticket kost slechts € 5 en is verkrijgbaar via www.nationalediabeteschallenge.nl/festival.

De tekst van het volledige artikel vindt u in onze september editie.

Reageren

Reacties