50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Cursus Drakologie

Hernen-kids-weken-cursus-drakologie-foto-T-Rothengatter

Wil jij alles over draken weten? Dan kan je op zondag 5 en dinsdag 7 augustus meedoen met de Cursus Drakologie op Kasteel Hernen. Je krijgt dan drakenles van de professor Leonardus dell Drach, je mag leuke proefjes doen en je gaat op zoek naar de huisdraak van het kasteel!

Buiten ga je op zoek naar sporen van de draak van Hernen; zoals pootafdrukken en drakeneieren en wat is dat nou: een hoop drakenmest? In het Kasteel ga je vervolgens allerlei leuke proefjes doen om de echtheid van de sporen te testen. In het leslokaal leer je nog veel meer over draken. Welke draken zijn er eigenlijk allemaal, wat eten ze en wist je dat er ook een drakenschrift is? Natuurlijk gaan we dat drakenschrift even uitproberen. Aan het eind van de cursus ontvang je een heuse certificaat!

Van 24 juli t/m 16 augustus zijn er weer de Kids-Zomerweken op kasteel Hernen en is er elke dag die we open zijn iets extra’s te doen voor de kinderen. Als je op deze dagen de gewone toegangsprijs betaalt mag je met de “pratende lamp” op avontuur door het kasteel en kan je gratis of tegen een kleine meerprijs meedoen met een superleuke activiteit.

Tijd: zondag 5 en dinsdag 7 augustus om 13.15 uur en om 15.15.

Entree (cursus Drakologie + kasteel): Alle Kinderen vanaf 3 jaar € 8,00 Volwassen: € 8,50
Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaart-houders op vertoon van jaarkaart: € 4,00
Kaartjes online: www.glk.nl/hernen

Kasteel Hernen
Dorpsstraat 40
6616 AH Hernen

0487 53 19 76

kasteelhernen@glk.nl

www.glk.nl/hernen

Reageren

Reacties