50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

BLOEMRIJKE KERST OP MIDDACHTEN

Middachten

Een glorieus festijn!

Het wordt dit jaar weer een bijzondere Kerst op Kasteel Middachten. In de 31e editie verrassen we de bezoekers niet alleen met monumentale kerstbomen en kerstversieringen maar leggen we daarnaast ook het accent op de bijzondere en glorieuze bloemstukken door het gehele kasteel.

Bloemdecorateur Sjacco Gerritsen met zijn medewerkers van Fleur Inn uit Epe verwerken deze prachtige bloemstukken in het eeuwenoude interieur van het kasteel. Mede dankzij de vele vrijwilligers lukt het ons elk jaar weer om een bijzonder evenement neer te zetten. Denk maar eens aan de mooie guirlandes die hangen bij de bruggen en in de stallen, suppoosten in het kasteel, de aankleding van de levende kerststal en niet te vergeten de duizenden kerstlichtjes in de kerstbomen.

Op verschillende locaties in en buiten het kasteel wordt er muziek gebracht. De exacte invulling hiervan is nog in voorbereiding, maar zeker is dat harpiste Janne-Minke Nijp weer haar muzikale talenten laat horen in het Kasteel en als vaste gasten natuurlijk op zaterdag 15 december het Koor van de Engelse Kerk Haarlem o.l.v. Martin van Bleek.

Ook buiten bij de stallen en de glühweinstand wordt u verrast door de orgelman en verschillende koortjes. Hiermee wordt een kruisbestuiving tussen cultuur en erfgoed gerealiseerd.

De intieme kerstmarkt in het koetshuis en bijgebouwen met o.a. handgemaakte kunst- en streekproducten biedt een ruime keus aan kerstcadeaus. Er is een wensboom waar iedereen zijn/haar wens voor 2019 in kan hangen en met de mooiste wens kunt u een overnachting in onze B&B winnen.

MiddachtenAlle dagen is er kerstmuziek, knapperende houtvuren, Glühwein en echte kaarsjes die de vensters verlichten. Zoals ieder jaar kunnen kinderen broodjes bakken op een echt vuur. En natuurlijk zijn er de heerlijke hapjes van de cateraar in het sfeervolle Onderhuis die het bezoek op Middachten tot een aangename belevenis maken.

 

Kerst op Middachten is een glorieus festijn voor het hele gezin.

Van woensdag 12 t/m zondag 16 december 2018 van 12.00 – 20.00 uur.

www.middachten.nl

Reageren

Reacties