50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Beestachtig leuke Dierendagen in Amusementspark Tivoli

Skypie8

In juli en augustus zijn Tivoli’s Dierendagen. Drie weekenden achter elkaar is er beestachtig veel animatie in het park waar je aan kan deelnemen. Daarnaast ligt voor elk kind dat het park bezoekt een leuk dierenmasker klaar.

 

 

 

Circus Bartolino en dKroko buikschuifbaan1e Dierenbende

Op zaterdag 30 en zondag 31 juli én zaterdag 13 en zondag 14 augustus komt Circus Bartolino naar het park. Circus Bartolino is opgericht door opa Bartolino in de tijd dat wilde dieren in het circus nog heel gewoon waren. Maar wat doe je als je geen echte dieren meer in het circus mag zien?

 

 

 

 

 

Vogelspin knuffelen tijdens ‘Vooruit met de geit!’Vogelspin

Op zaterdag 6 en zondag 7 augustus komt een echte vogelspin naar het park tijdens de voorstelling ‘Vooruit met de geit’. Popi fantaseert dat alle dieren van het Kinderboerderijboek tot leven komen en dat gebeurt echt! Maar dan plots is er grote paniek…want waar komt dat grote enge beest nou vandaan? Na de show is er een Meet & Greet met een vogelspin.

 

 

 

De hele zomervakantie staat bol van leuke activiteiten. Je kunt prachtig geschminkt worden en uiteraard zijn Tiffi & Toffi ook dagelijks van de partij voor een Meet & Greet. Alle shows en activiteiten zijn bij de entreeprijs van het park inbegrepen.

Kijk voor meer informatie en de animatiekalender op www.parktivoli.nlRace Pop-Ups3

 

Amusementspark Tivoli
Oude Kleefsebaan 116
6571 BK Berg en Dal

024 684 44 44

Tickets bestellen
www.parktivoli.nl

 

Reageren

Reacties