50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Andreas Schotel wandel-/kunstroute

SONY DSC

In het bosrijke buitengebied van het Brabantse Esbeek vindt u een unieke wandel-/kunstroute, geïnspireerd op het werk van de Rotterdamse kunstenaar Andreas Schotel.

Op de route ontdekt u een groot aantal kunstzinnige en cultuurhistorische elementen bestaande uit levensgrote sculpturen, afbeeldingen van etsen en aquarellen, het zomerhuisje van Andreas Schotel enz. De route begint en eindigt in het Andreas Schotel museum (www.andreasschotel.nl) in het coöperatieve café Schuttershof (www.cafeschuttershof.nl), Dorpsstraat 2 in Esbeek, waar een rugzakje met versnaperingen en routebeschrijving gratis verkrijgbaar is. Er zijn twee varianten: een route van 2,5 km en een van 10 km. Afspraken voor groepen kunnen worden gemaakt via: info@andreasschotel.nl.

Het Andreas Schotel museum heeft het gehele oeuvre in beheer van de Rotterdamse kunstenaar Andreas Schotel die ruim zestig jaar lang (1921-1984) gedurende de zomermaanden in de bossen van Esbeek woonde. In het werk van Schotel stond vooral de werkende mens centraal.

Andreas Schotel museum, Dorpsstraat 2, Esbeek.

Openingstijden museum : dinsdag t/m zondag van 10.30 tot 16.00 uur.

Reageren

Reacties