50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

André Rieu’s allereerste nieuwjaarsconcert ooit in de bioscoop

rieus

Het nieuwe jaar: goede voornemens, een frisse start, een nieuwe show. Maar nog steeds dezelfde Koning van de Wals! André Rieu keert terug in de bioscoop voor een bijzonder nieuwjaarsconcert, dat voor het eerst speciaal voor het grote doek is opgenomen. Het concert zal op 11 en 13 januari te zien zijn in verschillende bioscopen door heel Nederland.

De violist presenteert een volledig nieuwe show die wordt vastgelegd in de Town Hall in Sydney, Australië. De show is speciaal opgenomen voor de voorstellingen in bioscopen op 11 en 13 januari voor zijn duizenden fans, zowel in Nederland als wereldwijd. Het concert is de perfecte manier om het nieuwe jaar in te luiden samen met uw familie.

Vooruitkijkend op het concert zegt André: “Ik ben erg blij dat mijn allereerste nieuwjaarsconcert speciaal wordt opgenomen voor in de bioscopen. We hebben een aantal leuke verrassingen gepland staan op deze onvergetelijke avond. Dat ik in de historische Town Hall van Sydney mag spelen is een droom en ik kan niet wachten om dit concert met mijn publiek over de hele wereld te delen. Nieuwjaar is altijd een erg bijzondere tijd voor mij en mijn familie, dus ik hoop dat we allemaal bij elkaar kunnen komen om 2019 in te luiden!”

De indrukwekkende Town Hall in Sydney is een prachtige, intieme locatie, die perfect past bij dit unieke optreden. Uiteraard zal André Rieu weer vergezeld worden door zijn geliefde Johann Strauss Orkest, met wie hij al langer dan dertig jaar optreed. Daarbij zal de maestro zijn Sopranos van wereldklassen verwelkomen tijdens de show, de Platin Tenors. Ook zullen er veel verrassingen zijn in deze spectaculaire en feestelijke show, waar André een repertoire zal spelen van zowel klassieke als popmuziek.

Reageren

Reacties