50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

ADAF 2019

ADAF
Tijdens de 9de editie van de Annual Dutch Art Fair presenteren meer dan 150 professionele kunstenaars uit ruim 10 verschillende landen hun kunst direct aan duizenden bezoekers.

De ADAF 2019 vindt plaats op 11, 12 en 13 oktober 2019 in het World Fashion Centre in Amsterdam.

Waarom bezoeken?
De ADAF is de grootste, mooiste en belangrijkste Nederlandse kunstbeurs waar professionele beeldend kunstenaars hun werk zelf kunnen exposeren en verkopen. De volgende facetten maken deel uit van de unieke positie en propositie van de ADAF.

De hoge kwaliteit
De ADAF balloteert de deelnemende kunstenaars, zodat de kwaliteit van de getoonde kunstwerken hoog is en u als bezoeker veel kunt genieten.

Betaalbare kunst
Uniek aan de ADAF is dat de kunstwerken worden verkocht door de kunstenaars zelf. Kunstenaars betalen geen commissie, waardoor de gemiddelde prijs een stuk lager is dan bij andere professionele kunstbeurzen. Daarnaast is er kunst in bijna elke prijsklasse en kan er gebruik gemaakt worden van een kunstkoopregeling, waardoor er kunst binnen ieders bereik is.

Breed aanbod
U vindt op de ADAF een verrassend en veelzijdig aanbod aan kunstwerken. Objecten in brons, steen, keramiek en glas, plus schilderijen, tekeningen, grafiek, textiele vormgeving, fotografie, sieraden en conceptuele kunst.

VIP-avond
Op vrijdagavond 11 oktober is er een exclusieve VIP-avond voor speciale gasten. Wilt u ook verwelkomt worden met een glas champagne en de eer hebben om als eerste tijdens preview de werken te bekijken? Reserveer dan nu uw VIP-tickets.

Terras met live muziek
De ADAF kenmerkt zich door een informele en gezellige sfeer. Naast kunst kunt u genieten van de horeca met live muziek op het centrale terras.

Internationaal
Aan de ADAF nemen ook veel internationale kunstenaars mee. In 2018 waren kunstenaars aanwezig uit onder meer Peru, de Bahama’s, Denemarken en Italië. De ADAF biedt daarmee een voor Nederland uniek aanbod.

adaf.nlADAF-logo-klein

Reageren

Reacties