50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Kom bridgen in Lochem!

t hof van Gelre

Het Hampshire Hotel ’t Hof van Gelre in Lochem, biedt u meerdere mogelijkheden om in een prettige ambiance te genieten van het uitdagende spel bridge. Naast de bridgedrives die wij u bieden kunt u ook genieten van de omgeving. De Achterhoek staat model voor een ontspannen verblijf, zeker in het sfeervolle Hampshire Hotel ’t Hof van Gelre in Lochem.

Het hotel ligt in het hart van Lochem en bevindt zich op loopafstand van het prachtige wandelgebied ‘De Lochemse Berg’. Verder beschikt het over een gastronomisch restaurant, een sfeervolle lounge met open haard, een ruime ontbijtruimte, een gezellige bar met biljart, een mooie bridgezaal en een verwarmd binnenzwembad.

Na een warm welkom voelt u zich zeker thuis. Vanuit het hotel kunt u de omgeving verkennen. Het leidt u langs landgoederen, kastelen en diverse wijngaarden.

Maar ook als u gezellig een dagje wilt shoppen of cultuursnuiven, is daarvoor in de nabij gelegen Hanzesteden Deventer en Zutphen voldoende aanbod. Blijft u liever dichtbij huis: het gezellige centrum van Lochem ligt op loopafstand. Maar natuurlijk biedt het hotel ook relaxmogelijkheden, zoals het genoemde zwembad, maar ook op onze gedeeltelijk overdekte terrassen is het bij mooi weer goed toeven.

De gasten van Hotel ’t Hof van Gelre keren regelmatig of eens in de zoveel tijd terug in dit hotel, omdat alles hier klopt. De omgeving is prachtig, de service is persoonlijk en het eten is van een hoog culinair niveau!

Graag tot ziens in het hart van Lochem!

Reageren

Reacties