50VitaalPlus

50VitaalPlus is een uitgave van VGS Media BV | COLOFON | ADVERTEREN | CONTACT

  • A  A  A  

Fletcher Hotels krijgt uniek Fletcher kinderleesboek

DRUK_cover_Feesthotel2

Het Fletcher Feesthotel, geschreven door Myrna Goossen
Fletcher Hotels komt met iets nieuws. Speciaal voor kinderen verschijnt er een uniek, rijkelijk geïllustreerd en geheel op rijm geschreven kinderboek: ‘Het Fletcher Feesthotel’. Het kinderboek is geschreven door Myrna Goossen, Ambassadrice van Fletcher Hotels en is te verkrijgen vanaf dinsdag 13 juni in alle Fletcher hotels en online via de Fletcher Kadowinkel voor €9,95.
Vanaf dinsdag 13 juni is ‘Het Fletcher Feesthotel’ te verkrijgen in alle Fletcher hotels en online via www.fletcherkadowinkel.nl voor €9,95. In ‘Het Fletcher Feesthotel’’, logeren vele gasten en iedere gast wordt in een kort verhaaltje liefdevol, maar met een vleugje humor getypeerd. Zowel in woord als in beeld is het een feest der herkenning. Juffrouw Kleur, meneer T. Beer, juffrouw Feestje, meneer Haast en nog vele anderen zijn uit de fantasie van Myrna gekropen. Een boekje met een verrassend vrolijk einde.
“Ik heb met heel veel passie en plezier Het Fletcher Feesthotel geschreven. De rijmvorm zorgt ervoor dat het voor kinderen prettig is om naar te luisteren en dat het voor de beginnende lezer makkelijk leest. De kamernummers geven de kinderen ook nog eens op natuurlijke wijze gevoel voor cijfers”, aldus Myrna Goossen, Ambassadrice van Fletcher Hotels. Dit is inmiddels haar 4e kinderboek.

Reageren

Reacties